Lumea filmului, în DOLIU! Un actor îndrăgit din „Game of Thrones” a murit

Publicat: 16/10/2017 | 20:32
Lumea filmului, în DOLIU! Un actor îndrăgit din „Game of Thrones” a murit

Lumea cinematografiei e în doliu, după ce un cunoscut actor din "Game of Thrones" a murit. Starul avea 94 de ani şi în celebrul serial a dat viaţă personajului Hallyne. Când au aflat despre cine este vorba, numeroşi actori au făcut publice mesaje de condoleanţe emoţionante.

Actorul britanic Roy Dotrice a murit în casa sa din Londra, înconjurat de familia sa, potrivit independent.co.uk. Regretatul artist avea trei fiice, nepoţi şi strănepoţi. Starul care a jucat personajul Leopold Mozart în filmul „Amadeus”, care a câştigat un premiu Oscar, a încetat din viaţă la 94 de ani.

Roy Dotrice a fost căsătorit cu actriţa Kay Newman, care a murit în urmă cu 10 ani. Cei doi au avut trei fete împreună. Dintre acestea, Karen Dotrice a jucat a dat viaţă personajului Jane Banks în „Mary Poppins.

Vestea i-a întristat teribil pe colegii săi de breaslă. Unii dintre ei, printre care se numără şi actorul american Ron Perlman a lăsat pe Twitter un mesaj în memoria regretatului Roy Dotrice.

„Te iubesc, dragă Pop. Mereu şi pnetru totdeauna. Tu ai fost cel mai bun ditnre noi. Inima mea e sfâşiată de durere. Ne vedem în top XoxO Roy Dotrice…”, a scris Ron Perlman pe pagina sa de Twitter

 

 

 

Citește și...