„Lupii galbeni” întră în „era Costel Enache”: „Mi-am asumat un lucru destul de greu, dar realizabil!”

Autor:
Publicat: 18/12/2019 | 10:30
„Lupii galbeni” întră în „era Costel Enache”: „Mi-am asumat un lucru destul de greu, dar realizabil!”

Locul lui Flavius Stoican pe banca formației Petrolul Ploiești a fost luat de Costel Enache.


Biletul Zilei » Investim pentru al 4-lea „verde” consecutiv!


Fostul tehncian al celor de la FC Botoșani, Astra Giurgiu și FC Hermannstadt a acceptat propunerea „lupilor galbeni” și a spus că nu concepe ca echipa pe are a preluat-o să  nu promoveze la sfârșitul acestui sezon al Ligii secunde.

„Sunt convins că ceilalţi antrenori au făcut tot ce le-a stat în putinţă. Eu am ca argument calitatea staff-ului cu care lucrez, de care mă ajut şi aceste lucruri le pot aduce ca un plus în club. Mă văd responsabil pentru ceea ce se întâmplă, mi-am asumat un lucru destul de greu, dar realizabil din punctul meu de vedere. Matematica e alternativă pentru noi în acest moment, nu ne dau şanse extraordinar de mari, dar fotbalul are calculul lui separat şi cred că cele şase puncte până la locul promovabil pot fi recuperate. Nu va fi uşor, va fi mult de muncă. Avem un lot de calitate, cred că factorul mental va face diferenţa la noi”, a declarat Costel Enache, noul antrenor al formației Petrolul Ploiești.

Marius Stan: „Demisionez și eu și Costel dacă nu promovăm!”

Poziția noului tehnician a fost întărită de preşedintele clubului, Marius Stan, acesta anunţând că, în cazul nerealizării obiectivului, atât el, cât şi Costel Enache vor demisiona.

„În cazul nerealizării obiectivului, repet, demisia mea este deja dată. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Costel Enache, care va avea un contract clar”, a afirmat Marius Stan.

După 20 de runde scurse din acest sezon competițional al Ligii a 2-a, Petrolul Ploieşti ocupă poziţia a 8-a în clasament, cu 31 de puncte, cu 10 mai puţin decât liderul UTA Arad.