„Lupii galbeni” ratează podiumul la Turnu Măgurele: „Credem în continuare în șansa noastră!”

Autor: Cristian P
Publicat: 21/11/2019 | 07:57

Petrolul Ploiești nu a profitat de eșecul liderului UTA în restanța din „Regie” cu Rapid și a ratat șansa de a-i egala pe arădeni în fruntea Ligii secunde.

Cu toate că a condus prin reușita lui Arnăutu din minutul 61, „lupii galbeni” s-au văzut nevoiți a se mulțumi cu un punct în restanța de la Turnu Măgurele cu Turris-Oltul din localitate, echipa lui Marius Baciu egalând prin Ciobanu în minutul 81.

„Cred că a fost un meci frumos, un meci spectaculos, cu un ritm bun de joc. Am avut situaţii, ocazii, am condus cu 1-0, puteam să închidem jocul. Am fost echipa care a controlat jocul, chiar dacă au avut şi ei situaţiile lor şi am întâlnit o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Nu ne uităm în curtea lor, important e să ne atingem obiectivul şi să gândim sus. Nu contează ce se întâmplă în spatele nostru, lângă noi , important e ca noi să jucăm şi să credem în şansa noastră”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Petrolul Ploiești.

În urma remizei de la Turnu Măgurele, „găzarii” se află pe locul 4 în Liga a 2-a cu 30 de puncte, la două puncte de liderul UTA Arad și la un punct de CS Mioveni și Rapid București, echipe care completează podiumul.

Pentru echipa lui Flavius Stoican acesta a fost cel de-al optulea duel consecutiv din Liga a 2-a fără înrângere. În runda a XVIII-a a Ligii secunde, Petrolul va evolua pe teren propriu cu Gloria Buzău, duelul urmând a avea loc luni de la ora 18:00.

Citește și...