Lux cât cuprinde! Cum arată cel mai mare spital din Europa, inaugurat în Turcia! Dispune de aproximativ 3.000 de paturi de Terapie Intensivă VIDEO

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 18:40
Lux cât cuprinde! Cum arată cel mai mare spital din Europa, inaugurat în Turcia! Dispune de aproximativ 3.000 de paturi de Terapie Intensivă VIDEO

În plină criză mondială de sănătate, Turcia arată că se poate! Ieri, la Istanbul a fost inaugurat cel mai mare spital existent în Europa.

Bașakșehir Hospital are o capacitate de 2.684 de paturi echipate și pregătite (toate) pentru a fi transformate pe loc în paturi de terapie intensivă!

Mai mult, spitalul a fost deschis pacienților de COVID-19 înainte cu o lună de data preconizată. Unitatea medicală este utilată cu aparatură medicală de ultimă generație, are dotări ultra moderne și condiții de spitalizare de 5 stele în toate secțiile sale.

CITEȘTE ȘI: SPECTACOL. Fenomen astronomic RAR. Ce poți vedea în următoarele nopți pe cer

Spitalul gigant se întinde pe o suprafață de un milion de metri pătrați!

De asemenea, până la finalul anului 2020, în Turcia vor mai fi construite și inaugurate alte opt spitale în orașe.

Medicul turc, Ensar Duman, care are o clinică privată în România și își practică meseria la noi în țară de câțiva ani, a reacționat cu privire la acest subiect. Mai mult decât să se bucure pentru statul său natal, acesta este profund afectat de faptul că nu vede și aici o avansare în domeniul sănătății.

”Mă bucur pentru cei din țară mea și mă doare sufletul când mă gândesc la români și spitalele din România. Mi-aș dori atât de mult să văd că se fac astfel de investiții și aici.”, a scris medicul pe contul său de Facebook.