Măcel într-un penitenciar de maximă siguranță! L-a înjunghiat în piept și… Uluitor ce s-a descoperit la percheziție

Publicat: 19/10/2018 | 17:13
Măcel într-un penitenciar de maximă siguranță! L-a înjunghiat în piept și… Uluitor ce s-a descoperit la percheziție

Scandal uriaș în penitenciarul de maximă siguranță de la Giurgiu, în urma unei încăierări chiar în curtea închisorii. Un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii și a avut nevoie de intervenția echipei SMURD, chiar la locul faptei.

Victor Florin Simion este deținutul care a primit un cuțit în piept, după  o încăierare la care au participat mai mulți deținuți. Bărbatul a fost salvat, în prima fază, de intervenția gardienilor, pentru ca apoi un echipaj SMURD să ajungă la scurt timp în penitenciar. Acolo, acestuia i s-au dat primele îngrijiri medicale, după care a fost internat într-un spital din Giurgiu.

Agresorul este poreclit Cuculete junior și face parte din Clanul Zoicărenilor. El a lovit fără milă în încăierarea în care mai mulți colegi ai lui au sărit și ei. După ce spiritele s-au calmat, conducerea penitenciarului de maximă siguranță a ordonat o precheziție a celulelor celor implicați în scandal. Iar în urma acesteia s-au găsit nu mai puțin de șapte cuțite, dar și câteva box-uri.

Simion, care a avut un noroc teribil, lama cuțitului trecând aproape de inimă, este acum în afara oricărui pericol, dar va trebui să stea o perioadă mai mare în spital. El nu a depus plângere, deși a fost la un pas să fie omorât de ”Juniorul” din Clanul Cuculete.

Penitenciarul are o capacitate de 1.500 de locuri

Penitenciarul Giurgiu este o unitate de detenție aflată în nord-vestul municipiului Giurgiu, pe drumul național 58. Construcția penitenciarului a început în anul 1994 iar în anul 2000 a început angajarea personalului unității. Capacitatea de cazare este de aproape 1500 de deținuți, penitenciarul fiind considerat unul dintre cele mai moderne din România.

Citește și...