Mădălin Ionescu, declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la Survivor România

Publicat: 21/01/2020 | 11:21

Mădălin Ionescu a făcut publice declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la “Survivor România”. În cadrul ediției din seara de luni spre marți, Cristina Șișcanu a cedat din nou. Îndrăgita vedetă și-a recunoscut temerile care o macină în timpul filmărilor show-ului în Republica Dominicană.

Mădălin Ionescu, declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la Survivor România

Mădălin Ionescu a transmis un mesaj tranșant pe alocuri, dar extrem de emoționant, pe de altă parte după ce a urmărit la TV primele imagini cu soția lui, care a cedat în fața sentimentelor și a trăirilor avute pe platourile de filmare pentru “Survivor România”. Ieri, în a treia zi a competiției, Cristina Șișcanu a început din nou să plângă în fața camerelor de filmat, unde a dezvăluit motivele pentru care este îngenuncheată de suferință.

“Eu deja cred că sunt printre primii care se trezesc. Mă chinuie foarte tare și dorul de casă, mi-a foarte dor de cea mică… Mi se pare că nu mai rezist fără ea. De fiecare dată… deci, pe tot parcursul zilei, pentru că avem foarte multe de făcut, încerc să mă abțin… dar, mi-e foarte dor de Petra și de Mădălin. Noi tot timpul am fost împreună, nu am stat despărțiți atât de mult timp și când îmi dau seama că au trecut doar câteva zile și că mai trebuie să stau foarte mult… (…). Nici nu știu cum reacționează. Eu, nefiind lângă ea, nu știu dacă plânge după mine și lucrul ăsta mă omoară. Nu vreau să sufere deloc”, a mărturisit Cristina Șișcanu în cadrul ediției de la “Survivor România”, difuzată seara trecută la Kanal D.

Citește și: Dan Cruceru, internat de urgență în același spital în care a ajuns și Ruby în Republica Dominicană! Anunțul făcut de prezentatorul de la Survivor România

Cu câteva ore înainte de a rula la televizor a treia zi a competiției filmată în Republica Dominicană, Mădălin Ionescu a făcut publice declarații tranșante și, în același timp, emoționante despre soția lui care traversează o perioadă dificilă din viața lui.

“E inimaginabil cât de mult poate să doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum să-i spun soției mele că Petra e bine? E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare. Știu… Unii vor spune: «Cine a pus-o?». Alții, așa cum am văzut, se gândesc că a făcut acest pas pentru bani și că trebuie să suporte dacă a intrat în joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o… Multumim Lui Dumnezeu, avem cu ce trăi. Putea să stea lângă noi, acasă fără probleme. Cristina nu și-a propus să câștige marele premiu, ci să-și testeze limitele. Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare despre care nu pot vorbi în locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, mă tulbura enorm. Atât ! @survivorromania.oficial @kanald” este mesajul scris de Mădălin Ionescu pe contul oficial de Instagram al Cristinei Șișcanu –  îl puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Scene difuzate din cea de-a treia zi la “Survivor România”

Telespectatorii au un rol extrem de important în evoluția concurenților de la “Survivor”! Și asta pentru că ei pot să își voteze favoriții și, astfel, să îi mențină în joc. Modalitatea de votare va fi comunicată în timpul difuzării reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurenții competiției de la Kanal D vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viața de zi cu zi din jungla Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistența fizică le vor fi cei mai buni aliați în parcursul lor.

 

Citește și...