Mădălin Ionescu e în culmea fericirii. Fiica fostului prezentator Kanal D i-a dat vestea cea mare

Publicat: 11/07/2019 | 11:04

Mădălin Ionescu este în culmea fericirii. A primit o veste extraordinară din partea fiicei sale, iar un astfel de moment nu va fi uitat, cu siguranță, toată viața. 

Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, a absolvit facultatea, iar tatăl  său recunoaște că avut emoții chiar mai mari decât ale fiicei sale. Mădălin Ionescu a postat un scurt mesaj în mediul online, scriind că este mândru să fie tatăl Ștefaniei și felicitând-o pentru absolvirea facultății. Nu a uitat, totodată, să îi felicite și pe colegii acesteia.

„Zi specială. Cu Ștefania, fiica mea, la festivitatea de absolvire a facultății … Emoții mari, mai ales pentru mine. Mândru să fiu tatal tău! Felicitări, Ștef ! Felicitări și colegilor !”, este mesajul transmis de Mădălin Ionescu în mediul online.

Mădălin Ionescu și fiica sa

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 8 ani de la nuntă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat, în luna oiunie, opt ani de când s-au căsătorit religios. Soția fostului prezentator a făcut publică o poză de album de la nunta lor și a scris în dreptul ei mesajul: “8 ani de cînd ne-am unit în fața Lui Dumnezeu… ❤️@madalin_augustin_ionescu_insta”. Fanii cuplului i-au copleșit cu urările:“La mulți ani frumoși și sănătoși pentru tot restul vieții! ❤️😍😘🍀💋✌️👍”, “Să fiți fericiți și să vă iubiți toată viața!”, “La mulți ani binecuvântaţi cu multă sănatate și fericire!!!😍💐🎉”.

Citește și...