Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, în lacrimi! Ce li s-a întâmplat când se întorceau din vacanţă: ”A tras maşina pe dreapta şi…”

Publicat: 13/10/2017 | 08:18

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu trăiesc din plin fiecare moment petrecut alături de fiica lor, Petra, care deja a început să spună primele ei cuvinte. Tânăra mămică a dezvăluit un moment extrem de emoţionant petrecut în timp ce se întorceau din vacanţa petrecută în Grecia, mărturisind că le-au dat lacrimile.

Cristina Şişcanu a dezvăluit că deşi au botezat-o pe Petra, încă nu au făcut petrecerea de botez. Soţia lui Mădălin Ionescu a spus că urmează să sărbătorească botezul micuţei în săptămânile următoare, mărturisind că slujba de creştinare a avut loc de pe o zi pe alta şi că nu a fost timp şi de organizarea unei mese festive cu prietenii.

Frumoasa mămică a povestit cât de emoţionată a fost ea şi Mădălin atunci când fiica lor a spus pentru prima dată ”mama”.

”De botezat la biserica am botezat-o, dar nu i-am facut petrecerea. Urmeaza sa o facem, cam intr-o luna, pana in post. Inca nu stiu exact data, cred ca va fi pe 12 noiembrie, in ultimul weekend dinainte de inceperea Postului Craciunului. Oricum, noi voiam sa facem botezul in toamna. Insa, la un moment dat, mi-am dat seama, de Sfintii Petru si Pavel, ne-am dat seama ca Petra implinea 2 luni, chiar in acea zi si mi s-a parut o coincidenta draguta, potrivita pentru o zi de botez. Era intr-o zi de joi, asa ca am luat membrii familiei, fratele, sora lui Madalin, parintii nostri si am mers la biserica, si am facut un botez ad-hoc. Atunci, nu am mai apucat sa ne ocupam de organizare cu invitati mai multi si am zis ca vom face petrecerea de botez in toamna. Si, asta vom face acum. Petra a si spus ”mama”. A zis de curand, cand ne intorceam din Grecia, in masina, nu mai voia sa stea in scaunul scoica si mi-a zis: ”ma-ma, ma-ma!”, sa o scot de acolo. Voia sa o scot de acolo. Am luat-o in brate, Petra a si spus mama. A zis de curand, cand ne intorceam din Grecia, in masina, nu mai voia sa stea in scaunul scoica si mi-a zis: ma-ma, ma-ma!, sa o scot de acolo. Voia sa o scot de acolo. Am luat-o in brate, a tras Madalin pe dreapta. A fost un moment in care ne-au dat lacrimile amandurora pentru ca am realizat ca a spus mama constient, ca sa o scot de acolo. A fost un moment in care ne-au dat lacrimile amandurora pentru ca am realizat ca a spus ”mama” constient, ca sa o scot de acolo”, a declarat Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, pentru wowbiz.ro.

Recomandarea CIAO.RO