Mădalina Ghenea a făcut furori la Paris Fashion Week. A arătat ca o adevărată zeiță

Autor:
Publicat: 24/01/2020 | 18:33

Mădălina Ghenea a avut o apariție senzațională la Paris Fashion Week. Modelul a fost prezent la show-ul lui Jean Paul Gaultier, care și-a prezentat ultima colecție haute couture, primăvară- vară 2020.

Mădălina Ghenea a arătat senzațional și a atras privirile tuturor. Fotomodelul a optat pentru o ținută relativ simplă, renunțând la vestimentația strălucitoare. A ales să poarte o rochie insprată din cultura marocană, de o culoare maro- muștar. Look-ul a fost completat perfect de un șal alb, pe care l-a purtat pe cap.(CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA BIFEAZĂ O NOUĂ CUCERIRE. ESTE FIUL UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI OAMENI AI PLANETEI ȘI MAI MIC DECÂT EA CU 7 ANI)

Vedeta a arătat ca o adevărată zeiță, iar întreaga imagine a fost potențată de un accesoriu extrem de bine ales, un colier uriaș de pietre prețioase. În cadrul aceluiași eveniment Jean Paul Gaultier și-a anunțat retragerea din moda haute couture, dar şi-a asigurat admiratorii că se va îndrepta spre alte proiecte creative.(VEZI ȘI: MĂDĂLINA GHENEA S-A LOGODIT! CINE ESTE MILIONARUL CARE I-A DĂRUIT INELUL CU UN RUBIN URIAȘ)

Mădălina Ghenea, pretenții de divă

Mădălina Ghenea a fost invitată recent la un eveniment monden, în capitala Kazahtanului. Pentru ca vedeta să participe la eveniment, organizatorii au trebuit să îi respecte anumite condiții. Ea a certut să fie cazată la cel mai luxos hotel din Nur-Sultan. Așa că actrița a primit apartamentul prezidențial, care are 270 mp și are unele dintre cele mai luxoase dotări. O cameră de acest gen costă peste 5.000 de euro pe nopate.

Organizatorii nu au ținut cont de acest lucru pentru că Mădălina este o prezență extrem de căutată pentru acest gen de evenimente. Mădălina Ghenea este prezentă la toate galele fastuoase și face furori de fiecare dată. Când ajunge pe covorul roșu este deliciul fotografilor care se înghesuiesc să prindă un cadru cu ea. Vedeta arată incredibil mereu, iar ținutele ei sunt spectaculoase.