Mădălina Ghenea, cea mai sexy prezență de la TIFF! La brațul cărui bărbat s-a afișat actrița

Publicat: 03/06/2018 | 10:15

Frumoasa Mădălina Ghenea a surprins audiența galei TIFF, de la Cluj, după ce și-a făcut apariția  înmtr-o rochie neagră, cu o crăpătură extrem de sexy, care a lăsat să i se vadă picioarele de gazelă. Și nu a venit singură!  (Reduceri mari la jocuri PC)

Mădălina Ghenea a devenit nelipsită de la festivalul TIFF, în fiecare an fiind un invitat special al galei. Anul acesta ea a urcat pe scenă pentru a premia filmul Proroca, în regia lui Constantin C. Popescu (n.r. premiul Zilele Filmului Românesc).

Frumoasa actriță nu a venit singură la eveniment, ci la brațul iubitului ei, Matei Stratan. Cei doi s-au asortat, alegând să se îmbrace cu ținute all black. Evident că Mădălina a fost extrem de sexy, pentru că rochia pe care o purta avea o crăpătură lungă ce lăsa să i se vadă picioarele lungi și frumoase. (Super oferte la accesorii gaming

Se pare că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada celor doi. Și asta pentru că în ultima vreme celebrul cuplu a fost surprins de mai multe ori certându-se inclusiv în public și chiar s-a speculat că s-ar fi despărțit.

 

Citește și...