Mădălina Ghenea, sexy într-o rochie amețitoare! Cum s-a filmat cu fetița ei

Autor: Angie Voicu
Publicat: 06/04/2018 | 10:19

Mădălina Ghenea este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy vedete românești. Superba șatenă și-a păstrat silueta de manechin chiar și după ce a devenit mămică. Recent, actrița a sărbătorit-o pe fetița ei și a lui Matei Stratan. Micuța Lola, așa cum este alintată Charlotte, a împlinit un anișor.

Mădălina Ghenea este cea mai sexy mămică din România. Recent, vedeta s-a filmat jucându-se cu fetița ei. Îmbrăcată într-o rochie albă, care i-a scos în evidență silueta, fanii nu au putut să nu observe picioarele sexy ale Mădălinei Ghenea.

„Doamne ce picioare!”, „Arăți absolut fenomenal!”, „Mădălina, sunteți superba amândouă”, „Ești o mamă cool!”, „Cea mai frumoasă femeie și cu un suflet de aur. Norocos cel care o are lângă el”, i-au scris fanii vedetei.

😂

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Cum au sărbătorit-o Mădălina Ghenea și Matei Stratan pe fetița lor

Micuța Lola, așa cum e alintată Charlotte, a împlinit un anișor
Mădălina Ghenea și Matei Stradan i-au organizat o petrecere ca în povești fiicei lor

Micuța Lola a fost sărbătorită ca o adevărată prințesă. Părinții ei i-au celebrat ziua în avansa au sărbătorit-o în avans. Ei au dat o petrecere impresionantă în curtea palatului lor. Mădălina și Matei s-au îmbrăcat foarte elegant pentru această ocazie. El a purtat un costum și o cravată aurie, iar ea s-a îmbrăcat într-o rochie superbă albă, cu broderie în partea de sus, la care a accesorizat o pălărie cu pene.