Madonna a devenit mamă de gemeni! Prima imagine cu fiicele artistei

Publicat: 10/02/2017 | 15:19
Madonna a devenit mamă de gemeni! Prima imagine cu fiicele artistei

Madonna a devenit mamă de gemeni! Artista le-a prezentat pe fiicele ei şi a mărturisit că este extrem de bucuroasă că acestea fac acum parte din familia ei.

Madonna şi-a anunţat prietenii oficiali că a adoptat două fetiţe gemene, din Malawi. Artista a mărturisit că procesul de adopţie s-a finalizat şi le-a prezentat pe gemene şi prietenilor ei virtuali.

„Confirm oficial că am terminat procesul de adopţie al surorilor din Malawi şi sunt super-fericită pentru că ele fac parte din familie. Sunt recunoscătoare celor din Malawi care au făcut ca acest lucru să devină posibil şi rog presa să ne respecte intimitatea în această perioadă de tranziţie. De asemenea, mulţumesc prietenilor şi familiei mele pentru tot suportul şi pentru toată dragostea”, a adaugat cântăreaţa.

Madonna le-a prezentat prietenilor pe fiicele ei gemene
Madonna le-a prezentat prietenilor pe fiicele ei gemene

 Madonna mai are doi copii biologici, Lourdes şi Rocco, dar şi pe David Banda şi pe Mercy James, pe care i-a adoptat în 2006, respectiv 2009.. După ce s-a războit în instanţă cu fostul soţ, Guy Ritchie, Madonna a pierdut în cele din urmă custodia fiului său, Rocco. Băiatul a ales să locuiască la Londra împreună cu tatăl său.

Artista a luptat întotdeauna pentru a îmbunătăţi viaţa copiilor din Africa. Ba mai mult, a finanţat şi câteva şcoli din Malawi.


 

Citește și...