”Mafiotul de la Măgurele” plănuise o baie de sânge: ”A vrut să-și împuște și soția, nu doar pe amantul ei!”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 08/08/2019 | 22:44

O crimă înfiorătoare a avut loc, marți noaptea, în orașul Măgurele, de lângă București. Gelozia l-ar fi împins pe un individ supranumit ”Suedezul” să-l împuște în cap pe cel despre care credea că este amantul soției sale. Crimele nu s-ar fi oprit aici dacă polițiștii nu l-ar fi prins la timp! Ucigașul plănuia să omoare întreaga familie a rivalului său, potrivit unor informații de ultimă oră, obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Un bărbat a fost găsit împușcat în gât și în cap, marți noaptea, în fața unei case din orașul Măgurele. Femeia care a auzit împușcăturile și a găsit victima a sunat la Poliție, iar autoritățile au reușit să-l prindă pe criminal în doar câteva ore. Ulterior au aflat că l-au capturat pe individ, poreclit ”Suedezul”, chiar înainte de a comite și alte crime, pentru că era pregătit să facă un adevărat măcel după ce a aflat că soția lui ar avea un amant!

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, „mafiotul” pistolar avea muniție pregătită pentru a ucide mai multe persoane. Plănuise să-l asasineze pe amant, pe soția care îl înșelase, iar, la final, familia amantului. Din fericire, planul nu i-a reușit în întregime.

„Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că…”

Criminalul a mărturisit că amantul ar fi fost cel care îl teroriza de fapt, motiv pentru care a mers la el acasă ca să regleze conturile. După ce s-au bătut parte în parte, inculpatul a mers la mașină pentru a-și lua pistolul, după care și-a sunat rivalul să iasă la poartă. Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că a fost împușcată în cap și în gât! Criminalul a mărturisit că voia să-i omoare pe toți din casă, dar s-a speriat după ce a ratat-o pe soția lui”, au mărturisit surse apropiate cazului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După câteva ore, polițiștii au reușit să-l prindă pe criminal și să-l imobilizeze, fără ca acesta să opună rezistență. (CITEȘTE ȘI: GARDIENII ÎL PĂZESC NON-STOP PE GHEORGHE DINCĂ, CA SĂ NU SE SINUCIDĂ!) 

“El mi-a furat mie femeia și copilul!

L-am sunat (n.r. pe presupusul amant al soției) și i-am spus să iasă la poartă, dacă e bărbat. El mi-a furat mie femeia și copilul!”, le-ar fi mărturisit „mafiotul” anchetatorilor, potrivit surselor citate. Ba mai mult, acesta avea în plan să o ucidă și pe soția lui. ”Am sunat-o și pe ea și i-am zis să iasă la poartă. Mi-a spus că este la Poliție. I-am zis să le spună polițiștilor că are puțină treabă afară”, ar mai fi spus în fața anchetatorilor individul care a comis odioasa crimă.

Norocul soției lui a fost că, într-adevăr, după ce a fost comisă crima, oamenii legii au luat-o pe femeie de-acasă la audieri și au ținut-o la secție până la prinderea ucigașului, de teamă că acesta se va răzbuna și pe ea, așa cum a și recunoscut că avea în plan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...