Magnatul oualor cu surprize s-a stins din viata! Vezi aici fabuloasa povestea de viata a milionarului Mudura!

Publicat: 19/05/2014 | 16:53

Topul celor mai bogati romani e in pericol! Omul de afaceri Alexandru Mudura s-a stins din viata la 75 de ani. Excentricul milionar a lasat urmasilor o avere estimata la 60 de milioane de euro. Magnatul s-ar fi stins in somn la resedinta sa din Oradea.

Alexandra Mudura

Pana la 75 de ani, excentricul om de afaceri Alexandru Mudura a trait mai ceva ca un imparat. Boala, in schimb, l-a invins! A fost operat in repetate randuri de cancer la prostata, iar anul trecut o alta afectiune la inima l-a adus din nou pe masa de operatii. Chiar daca a luptat din greu sa-si duca pe picioare toate problemele de sanatate, la aparitiile publice milionarul isi punea parca o masca a tineretii. Mereu plin de viata si cu un tonus de invidiat, Mudura a murit in somn, la “palatul” sau din Oradea.

Alexandra Mudura

S-a iubit cu o bruneta mai tanara cu 47 de ani

Celebrul om de afaceri din zona de Vest a tarii a trait mereu intr-o armonie perfecta! Atat din punct de vedere material, cat si sentimental, lui Alexandru Mudura nu i-a lipsit nimic. Si-a trait viata din plin, iar femeile frumoase am zice ca au fost intotdeauna pasiunea lui suprema. Doavada ca, cel putin ultimii ani din viata, milionarul Oradea i-a petrecut langa o bruneta focoasa, cu 47 de ani mai tanara, pe care a pus-o in fruntea departamentului de marketing a uneia dintre firmele pe care le detinea.

Alexandru Mudura si iubita lui mai tanara
Alexandru Mudura si iubita lui mai tanara

Frumoasa Beatrice era rasfatata familiei, in sensul ca iubitul ei avea mereu grija sa-i faca toate poftele. A plimbat-o in toata lumea si recent i-a cumparat si o masina ultimul racnet.

Alexandra Mudura

A trait sub acelasi acoperis cu fosta si actuala iubita
Inainte de relatia cu Beatrice Szuhai, magnatul oradean a fost casatorit cu Elisabeta. Dupa divort, fosta doamna Mudura a ramas cu o parte din averea milionarului, dintre care unele detinute la comun cu fostul sot si fiul lui, Alexandru Mudura Junior. Astfel ca, prin prisma nenumaratelor afaceri, fosta si actuala s-au nimerit de multe ori in acelasi loc. Mudura, in schimb, nu s-a aratat niciodata deranjat de situatia creata.

Iubita milionarului era mai tanara cu 47 de ani
Iubita milionarului era mai tanara cu 47 de ani

Din contra, la capitolul femei, omul de afaceri s-a declarant intotdeauna un specialist.

“Eu nu sunt nici economist, nici comerciant. Adevărata mea specializare sunt femeile. Restul sunt meserii sub acoperire. Femeile sunt cea mai importantă parte a vieţii unui bărbat. Sigur că ideal ar fi să ai o singură iubire până la moarte, să găseşti partenerul tău de viaţă la bine şi la rău. Din păcate, în general nu se întâmplă aşa.

Sunt perioade în care femeia te duce în rai. Când te părăseşte sau o părăseşti ajungi în iad, dar acest iad, din fericire, nu durează mult. Aşa că merită să le iubeşti, chiar dacă această iubire durează o zi, o lună, un an sau mai mulţi. Vă spun, merită să fii o zi în rai, e ceva incredibil…” , declara milionarul Mudura in vara lui 2012.

Era supranumit “Regele Kinder”

Dupa ce a ajuns sa controleze mai mult de jumatate din piata de ciocolata din Ungaria, prin distributia celebrelor oua cu surprize, afacerile lui Alexandru Mudura se extindeau parca pe fiecare zi. Astfel ca dupa anii “90, a ajuns unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri, cu influenta si in viata politica, ocupand locul 118 in topul celor mai bogati romani.

Pe langa proiectele sale de investitii, Alexandru Mudura avea si cateva pasiuni dintre cele mai costisitoare: una pentru arta, fiind cunoscut drept un inrait colectionar, iar alta pentru calatorii. Preferatele lui erau insulele exotice precum Caraibe, Acapulco sau Rio de Janeiro.

Primii bani i-a facut din ceapa

Mudura si-a inceput afacerile in anii ’80, cu exporturi de ceapa in Germania. Vremea insa nu a tinut deloc cu el si dupa ce a pierdut 500.000 de marci, omul de afaceri oradean s-a reprofilat devevind, intr-un timp relativ scurt, unicul distribuitor al celebrelor oua cu surprize, de unde si porecla de “Regele Kinder”. Un lucru e cert: printre oradeni, Mudura va ramane vesnic omul care a pus bazele celui mai mare centru comercial din Oradea: Lotus Center, de altfel o afacere extrem de profitabila.

A pus bazele celui mai mare mall din Oradea
A pus bazele celui mai mare mall din Oradea

Numele lui Alexandu Mudura aparea intr-un dosar de proxenetism

Inconjurat mereu numai de femei frumoase, pe care le-a promovat in afacerile sale, simpaticul oradean este recunoscut in zona si pentru numeroasele acte de caritate, cu care de altfel nu s-a laudat niciodata.

„Multe femei se lauda ca au relatii cu mine si va spun si de ce: eu ajut mamele care isi cresc singure copiii, le dau, de ani de zile, la fiecare Craciun o suma de bani si sunt sute astfel de femei. Normal ca toate spun ca au o relatie cu mine” , a mai declarat milionarul.

CITESTE SI:

Armonie in familie! Milionarul Alexandru Mudura isi tine sub acelasi acoperis fosta nevasta si actuala iubita!

Excentricul milionar Mudura, al carui nume apare intr-un dosar de proxenetism, face marturisiri spumoase in CANCAN: „Ca sa stii cate relatii am avut trebuie sa umbli in Europa si mai departe…”

Iubita milionarului Mudura, sexy in dantela la licitatia pentru oua-gigant!

A.F.

Citește și...