Acasă » Exclusiv » Mai mult moartă decât vie, Bianca a “evadat” din vila lui Bodi în mașina menajerei

Mai mult moartă decât vie, Bianca a “evadat” din vila lui Bodi în mașina menajerei

De: Beatrice Dumitru 06/11/2020 | 23:24

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănunte incredibile legate de povestea de groază a bătăii pe care a încasat-o Bianca Drăgușanu în urmă cu aproximativ o lună. Mai mult moartă decât vie, fosta prezentatoare TV ar fi reușit să ”evadeze” din vila lui Alex Bodi în mașina menajerei afaceristului. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante legate de evenimentul violent de care a avut parte Bianca Drăgușanu, în urmă cu aproximativ o lună.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, blondina a fost supusă unui tratament inuman chiar în apartamentul ei. Așa cum v-am mai prezentat, timp de aproximativ cinci ore, Bianca Drăgușanu ar fi fost, pur și simplu, „torturată” de musculosul afacerist. După cum ne-au mărturisit surse din anturajul vedetei, totul ar fi pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că are o relație cu altă femeie. Reproșurile aduse iubitului aveau să o coste scump de fosta prezentatoare TV.

Alex ar fi încercat să ”ascundă” ororile!

Conform informațiilor noastre, musculosul afacerist a încercat să țină la secret întreg evenimentul. Cum episodul violent s-a petrecut în apartamentul Biancăi, Alex Bodi și-ar fi dat seama că în locuință urma să sosească mama blondinei. Pentru a evita întâlnirea dintre Bianca și mama ei, dar și un eventual apel la autorități, pe care inevitabil l-ar fi făcut mama fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a decis să-și transfere „victima” în vila sa din Pipera. Cu toate că Bianca s-ar fi aflat într-o stare de semiconștiență, după cum stau mărturie și imaginile prezentate de CANCAN.RO, Alex Bodi ar fi dus-o în locuința din Pipera, acolo unde s-ar fi derulat a doua „rundă”.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că Bianca a avut parte de același tratament violent și în casa lui Alex Bodi. După ce și-ar fi revenit, fosta prezentatoare de la Kanal D ar fi fost supusă unei noi agresiuni, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii menajerei. Femeia angajată de Alex Bodi ar fi asistat stupefiată la bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la iubitul ei. (VEZI ȘI: FOSTUL I-A ”LUAT” FETIȚA BIANCĂI DUPĂ SCANDALUL CU BODI)

Bianca Drăgușanu, vizibil răvășită după momentele violente
Bianca Drăgușanu, vizibil răvășită după momentele violente

A ”evadat” cu ajutorul menajerei

După cea de-a două bătaie încasată, mai mult moartă decât vie, Bianca Drăgușanu ar fi reușit să plece din vila iubitului ei într-un mod ce pare desprins din filmele de acțiune. Sursele noastre susțin că fosta prezentatoare TV ar fi profitat de faptul că soțul menajerei și-a făcut apariția la vila lui Alex Bodi, pentru a-și lua consoarta de la muncă.  Cum a văzut mașina menajerei, Bianca n-ar fi stat pe gânduri, s-ar fi urcat în ea și l-ar fi rugat pe soțul menajerei să o ducă departe de acel loc, în care ar fi avut parte de un tratament extrem de violent. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, LUATĂ PE SUS DE ALEX BODI ÎN TIMP CE ÎȘI PROMOVA O ȚINUTĂ SEXY ȘI PROVOCATOARE) 

Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi și cu fața tumefiată

IML-ul a confirmat bătăile îndurate de Bianca 

Vă reamintim că, în urmă cu doar câteva zile, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în fața Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”. Cu toate că a trecut mai bine de o lună de la momentul violent care, pur și simplu, a zguduit showbiz-ul, Bianca Drăgușanu abia acum și-a ridicat certificatul medico-legal care atestă bătaia încasată de la Alex Bodi.

Îmbrăcată complet în negru, cu masca pe față și cu ochii acoperiți de ochelari de soare, Bianca Drăgușanu a intrat extrem de repede în clădire. Nu a zăbovit prea mult înăuntru. După câteva minute, blondina a părăsit Institutul de Medicină Legală la fel de grăbită, doar că ținea în mână un dosar de culoare roșie.

Potrivit surselor noastre, specialiștii de la „Mina Minovici” au consemnat în actul medical că, la momentul la care s-a prezentat la Institut, în urmă cu aproximativ o lună, fosta prezentatoare prezenta o mulțime de hematoame și echimoze. Prin eliberarea acestui certificat, medicii legiști reconfirmă informațiile publicate de CANCAN.RO. Și anume că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul iubit, Alex Bodi. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI DARIA RADIONOVA, DISCUȚIE TELEFONICĂ ÎNCORDATĂ)

Bianca Drăgușanu a intrat în posesia certificatului medico-legal

Oprită să depună plângere?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, blondina ar fi întâmpinat unele ”bariere” în drumul ei spre Institutul de Medicină Legală. Surse din anturajul vedetei ne-au mărturisit că Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să intre în posesia certificatului mult mai devreme, dar că ar fi fost ”împiedicată” de musculosul afacerist. Aceleași surse ne-au dezvăluit că Alex Bodi ar fi găsit o formă de a o șantaja, iar, din acest motiv, fosta prezentatoare TV a ajuns în posesia documentului abia după o lună de la evenimentul violent. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, IEȘIRE „DEMONSTRATIVĂ” LA MALL DUPĂ BĂTAIE. ALEX BODI A “TALONAT-O” ÎNDEAPROAPE)

Acum, după ce a intrat în posesia certificatului medico-legal care certifică bătaia încasată, Bianca nu exclude varianta în care să se prezninte la Poliție, unde să facă o plângere pe numele lui Alex Bodi”ne-a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...