Mai multe femei, de urgență la spital din cauza unui joc amoros periculos! Medicii: “Nu mai folosiți periuțele electrice ca să vă…”

Publicat: 15/11/2019 | 14:01
Mai multe femei, de urgență la spital din cauza unui joc amoros periculos! Medicii: “Nu mai folosiți periuțele electrice ca să vă…”

Statisticile arată că un număr destul de mare de femei care au ajuns de urgență pe mâinile medicilor din cauza unui joc amoros periculos. Mai mulți specialiști au lansat un avertisment și speră ca reprezentantele sexului frumos să renunțe la folosirea periuțelor electrice pe post de jucărie sexuală.

Mai multe femei, de urgență la spital din cauza unui joc amoros periculos

Unele dintre doamne și domnișoare au înlocuit vibratoarele și alte jucării sexuale cu periuța electriță de dinți. Din nefericire, multe dintre ele au plătit scump după ce au ajuns pe culmile plăcerilor, iar medicii ginecologi le avertizează pe acestea, dar și pe cele care intenționează să folosească periuțele electrice pentru a se autosatisface despre riscurile la care se expun.

“Nu mai folosiți periuțe electrice ca să vă autosatisfaceți! Structura și forma periuței de dinți, indiferent de ce parte este folosită, ar putea răni, rupe sau provoca traumatisme în zona vulvală delicată, în special clitorisul, mai ales dacă se folosește unul dintre capetele de curățare mai agresive”, a spus ginecologul Anna Henderson, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...