Mai tare decat Facebook? Un roman a lansat o platform digitala care te face NEMURITOR! Cum poti comunica cu lumea de dincolo

Publicat: 07/02/2014 | 09:33

Un roman a venit cu o idee geniala care s-a bucurat de un succes enorm. 50.000 de oameni au fost interesati de creatia sa in numai cateva zile de la lansare.

Este vorba de o platforma digitala in care utilizatorii vor fi prezenti si dupa moarte. Aceasta a fost dezvoltata sub numele de eterni.me de catre Marius Ursache, cofondator al agentiei Grapefruit, impreuna cu mai multi antreprenori din SUA.

In numai 4 zile de la lansare, 50.000 de oameni au accesat site-ul. Prima versiune complec functionala va fi lansata in 2015 si te vei putea inscrie doar pe baza de invitatie.

Platforma este bazata pe inteligenta artificiala si va colecta datele generate de o persoana in cursul vietii si va furniza un avatar. Acest avatar va putea simula interactiunea dintre o persoana si cealalta, chiar si dupa moartea sa.

Eterni.me a venit cu aceasta idee pentru ca persoanele decedate sa poara transmite idei si sfaturi generatiilor viitoare.
Algoritmii de inteligenta artificiala vor genera un alter-ego digital, avand la baza datele generate in timpul vietii, incluzand fotografiile, emailurile si postarile de Twitter, Facebook si Linkedin.

Platforma digitala care te face nemuritor
Platforma digitala care te face nemuritor

Cum a gandit platforma romanul Marius Ursache:
„Eterni.me incearca sa rezolve intr-un mod diferit o problema frecventa—odata ce murim, se pierde o mare parte din ceea ce am gandit sau creat in timpul vietii. Ne propunem sa pastram cat mai mult din ceea ce este fiecare si sa oferim generatiilor urmatoare posibilitatea de a accesa aceste informatii intr-un mod cat mai autentic”, a declarat Marius Ursache.

Citește și...