Mai tii minte “batranul” Yahoo Messenger? S-a reinventat si are functii inovatoare. Vezi ce poti face cu el!

Publicat: 04/12/2015 | 22:42

Cei care folosesc internetul de ceva timp isi aduc aminte, cu siguranta, de Yahoo Messenger. Inovatorul serviciu de mesagerie online a revenit, cu functii cu care vrea sa recastige utilizatorii de la concurenta!

In ultimii ani, Yahoo Messenger a pierdut constant din popularitate in favoarea serivciilor similare, dar mult mai accesibile pe zona mobilului, oferite de Whatsapp, Facebook Messenger, Gchat sau alte servicii similare. Yahoo vrea sa revina pe aceasta piata, si o noua aplicatie a fost lansata in aceasta saptamana de catre CEO Yahoo. Aceasta a fost complet reconstruita, cu intentia de a servi mesajelor de grup.

yahoo messenger

 

Astfel, printre functiile noului serviciu de mesagerie se regasesc sharingul de fisiere sau linkuri, “like-ul” imprumutat de la facebook, GIF-uri animate, totul la o viteza de reactie nemaivazuta pana acum, promit oficialii Yahoo.

 

Adevarata inovatie este insa optiunea de “unsending”, si anume stergerea mesajelor trimise “din greseala”. Haideti sa fim sinceri, de cate ori nu am trimis mesajul nepotrivit cuiva, fie ca era vorba de iubita, sef, prieten sau un strain! Iata insa ca yahoo vrea sa schimbe asta, si noua facilitate va indrepta greselile, prin eliminarea mesajului inainte sa fie citit de destinatar!

yahoo messenger

Mai mult decat atat, functionalitatea este extinsa pe perioada nelimitata, astfel ca poti da “unsend” la orice mesaj, fotografie sau Gif trimis, oricand, oricum, si acesta va disparea instant din conversatie. Bineinteles, asta nu se aplica daca partenerul de discutie a apucat sa salveze mesajul!

Nu in ultimul rand, sincronizarea conversatiilor yahoo messenger intre web, yahoo mail si smartphone se va realiza instant, promit dezvoltatorii softului. Aplicatia este deja disponibila pentru Ios, Android, online pe pagina de web, dar si direct din yahoo mail, pe desktop!

(Gabriel Constantinescu)

banner

Citește și...