Mai vulgar de atât nu se poate! Loredana Chivu a apărut dezbrăcată într-un bar din Otopeni

Publicat: 02/09/2019 | 09:55

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești, imediat, la fotografiile provocatoare pe care le postează în mediul online. Focoasa vedetă și-a făcut un obicei din a apărea, lipsită de prejudecăți, din ce în ce mai dezbrăcată, iar ultima ”propunere vizuală” i-a lăsat ”mască” pe internauți.

Firește, paginile de socializare ale Loredanei sunt luat cu asalt, în astfel de condiții ”hot”, vizitatorii savurând fiecare fotografie pe care blondina sexy o postează. Așa a fost cazul și acum, Loredana Chivu apărând mai mult goală în fața unui bar din Otopeni. Aprecierile nu au lipsit, evident, bărbații și-au manifestat atracția constantă față de vedetă prin emoticoane sugestive, au existat chiar și declarații de dragoste, așa cum se întâmplă aproape de fiecare dată.

Loredana Chivu, apariție-șoc

”Regret că nu m-am ținut mai mult de școală”

Aparițiile provocatoare ale Loredanei Chivu ”incendiază” spațiul online. Darse vorbește puțin sau deloc despre studiile pe care le are sexy-blondina. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. La un moement dat, Loredana a făcut mărturisiri… complete despre studiile sale. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Citește și...