Mălin Bot, făcut praf de fosta iubită: „Mi-a dat familia afară din casa mea!”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 24/04/2018 | 13:42

Arina Ciocâldău, fosta prietenă a lui Mălin Bot, dă de pământ cu fostul jurnalist, după ce acesta s-a luat de Sabin Orcan și de soția lui. Arina spune că Mălin stă încă în apartamentul ei, deși cei doi s-au despărțit de ceva timp, iar el nici prin cap nu-i trece să plece. Arina Ciocâldău a dezvăluit că Orcan și soția lui ar fi trebuit să le fie nași de cununie ei și lui Mălin Bot.

”Am urmărit zilele trecute clipurile în care Mălin Bot (fostul meu prieten și actual coleg de apartament) îl linșa efectiv pe Sabin Orcan, aruncând cu lături fanteziste în el și, mai rău, în soția lui. Atacuri josnice la adresa unui om care i-a influențat jumătate din parcursul profesional. De nenumărate ori, Sabin i-a luat apărarea fostului jurnalist, actual activist. Mălin a avut mereu din partea lui Sabin o susținere puternică atât în fața superiorilor, cât și în fața colegilor de breaslă.

Vă pot povesti ambii mai multe. Atât de apropiate erau lucrurile, încât Sabin și soția sa urmau să ne fie nași. Chiar Mălin îi propusese asta lui Sabin. Acest lucru se petrecea la final de 2016. Deci, la final de 2016, se pare că, în ochii lui Mălin, Sabin nu mai era nici ofițer acoperit, nici prieten cu Vințan, nici în vreo înțelegere cu Pandele. La vremea aceea, Sabin era bun. Cât a fost folositor ca manager RL. În clipa în care Sabin nu a mai avut efectiv cum să îl susțină pe Mălin, lucrurile au început să se strice. A început Mălin să vină cu teorii abracadabrante acasă, cum că Sabin a avut o misiune să îl extragă pe el de la Evz, să îl ducă la RL, ca apoi să îl dea afară.

Încercam să îi spun că trebuie să aibă încredere în Sabin, că i-a fost mereu aproape și că totul va fi ok. În lunile de șomerie ce au urmat, Sabin l-a ajutat de mai multe ori pe Mălin. Atât cu opțiuni de redresare financiară, cât și moral. Sabin și soția lui au venit de mai multe ori în vizită la noi acasă, ca să îl liniștească pe Mălin. Să îi spună că totul va fi bine și că trebuie să aibă un pic de răbdare. Din nou, era bun Sabin la vremea aceea. Acum, dintr-o dată, nu mai e bun? Ce s-a întâmplat? Vă spun eu ce s-a întâmplat. Sabin a îndrăznit să nu fie de acord cu Mălin. În secunda în care Mălin s-a simțit cât de puțin contestat, a scos toate „armele” din dotare. Și acum trage într-un om și în familia lui, ștergând cu buretele toți anii în care i-a fost aproape. Păi, e corect așa?”, a scris Arina, pe pagina eu de Facebook.

„Pentru ca răul să învingă, este de ajuns ca oamenii buni să nu facă nimic,” a fost apoi PS-ul făcut de fosta prietenă a lui Mălin Bot.

Arina are și un mesaj pentru cei care îi țin partea lui Mălin Bot. Ea spune că fostul prieten este egoist și nerecunoscător. Mai mult, îl compară cu Mircea Badea, ”un circar ca el!”

Continuă apoi cu un răspuns dat unui internaut care a comentat pe pagina ei: ”Mi-a dat familia afară din casa mea, m-a făcut curvă ordinară!”

Recomandarea CIAO.RO