Mama cu cei mai mulți copii din Marea Britanie a făcut anunțul: este însărcinată, la 30 de ani de când a născut pentru prima dată

Publicat: 22/10/2019 | 16:35

Sue Radford (44 de ani) și soțul ei Noel (48 de ani) se prtegătesc să devină, din nou, părinți. Nu ar fi nimic ieșit din comun, doar că va fi al …22-lea copil al cuplului! Iar evenimentul va avea loc la fix 30 de ani de când femeia devenea mama pentru prima data.

Cuplul, care deţine o brutărie în Morecambe, un oraş din comitatul Lancashire, a dezvăluit vestea prin intermediul unui vlog publicat pe YouTube.

„Voiam să păstrăm secretul pentru încă o vreme. Însă, pe măsură ce eu devin tot mai mare şi sarcina tot mai vizibilă, ar fi fost cam greu să o ascundem”, a declarat Sue Radford.

Înregistrarea video îi arată pe cei doi soţi, care sunt deja şi bunici, în timp ce mergeau la un spital pentru a face o ecografie pe 29 septembrie, însoţiţi de cei mai mici dintre copiii lor – Phoebe, Archie şi Bonnie.

„Pe scurt, astăzi urmează să îl vedem pe noul nostru bebeluş. Sunt însărcinată în 12 săptămâni şi vom putea să aruncăm o privire spre cel mai mic membru al familiei Radford. Precedenta ecografie am făcut-o la opt săptămâni şi atunci totul era bine”, a dezvăluit Sue Radford.

„Este un singur bebeluş”, a adăugat tatăl acestuia.

Cel mai tânăr membru al familiei Radford, fetiţa Bonnie, s-a născut în noiembrie 2018. Al 22-lea copil al cuplului se va naşte în aprilie 2020.

Sue Radford l-a născut pe primul ei copil, Chris, în mai 1989, la vârsta de 14 ani.

În total, soţii Radford au împreună 11 băieţi şi 10 fete. În istoria familiei Radford a existat şi un bebeluş născut mort, Alfie, în 2014, scrie digi24.ro.

Familia Radford consumă săptămânal 100 de sticle de lapte şi 14 franzele.

Cea mai prolifică mamă din lume ar fi fost o rusoaică. Aceasta a trăit în secolul al XIX-lea și a dat naștere la 69 de copii.

Citește și...