Mama iubitului Luizei Melencu, detalii șocante: ”Fiul meu a fost audiat doar la telefon”

Autor: A.N.
Publicat: 11/09/2019 | 19:29
Mama iubitului Luizei Melencu, detalii șocante: ”Fiul meu a fost audiat doar la telefon”

Mama iubitului Luizei Melencu a făcut declarații șocante. Femeia susține că fiul ei a fost audiat doar prin telefon. 

Luiza Melencu şi Alex au avut o relaţie timp de câteva luni, din iarnă şi până în aprilie. Cu o zi înainte să dispară, însă, Luiza a decis să pună punct relaţiei cu iubitul ei. Tânărul a fost, prima oară, audiat prin telefon, chiar a doua zi după dispariția Luizei Melencu. De asemenea, mama lui Alex susține că fiul ei a ținut legătura, în permanență, cu polițistul care l-a cercetat pe băiat. (CITEȘTE ȘI: AU GĂSIT-O PE FEMEIA ÎN ROŞU CU CARE S-A ÎNTÂLNIT LUIZA MELENCU ÎNAINTE SĂ DISPARĂ. RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN CAZUL CARACAL)

”A fost audiat doar la telefon. Niciodată nu a fost audiat faţă în faţă. De la poliţie l-a sunat la telefon. Băiatul meu a fost audiat la o zi-două după dispariţia Luizei. A ţinut legătura prin mesaje cu acel poliţist. Nu a fost chemat niciodată la DIICOT. Pentru noi nu este nicio problmeă că băiatul este audiat. Vrem să dăm declaraţii, nu avem nicio problmeă. Nu ascundem nimic, dacă putem să ajutăm cu mare drag. Luiza e un copil cuminte, se înţelegea foarte bine cu băiatul meu. Nu a venit niciodată în casa mea fără ştirea mamei sale”, a mărturisit mama lui Alex la Acces Direct.

Gheorghe Dincă, descriere uluitoare a Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a făcut o descriere uluitoare a Luizei Melencu, în timpul audierilor, punându-i pe gânduri pe anchetatori. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza, fata dispărută de aproape 5 luni, numai că tot ce declară referitor la ea ridică numeroase semne de întrebare. (VEZI ȘI: CE S-A VĂZUT PE IMAGINILE SURPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ATUNCI CÂND LUIZA MELENCU A URCAT ÎN MAȘINA LUI GHEORGHE DINCĂ)

În primul rând, Dincă nu știe numele fetelor ucise – Luiza și Alexandra -, identificându-le prin ”Fata nr. 1” și ”Fata nr. 2”. În al doilea rând, vorbind despre Luiza Melencu, Dincă nu mai știe ce culoare aveau părul și ochii acesteia și declară ca fata purta bijuterii voluminoase. Numai că este contrazis de fotografiile în care apare Luiza și chiar de familia acesteia, părinții declarând că fiica lor nu purta astfel de bijuterii.

Citește și...