Mama lui Florin Salam a cedat: ”Familia încearcă să o protejeze”

Publicat: 11/09/2020 | 08:04
Mama lui Florin Salam a cedat: ”Familia încearcă să o protejeze”

Celebrul manelist Florin Salam trece prin momente grele, după ce fratele lui a fost internat la Spitalul Matei Balş din Capitală, infectat cu nou coronavirus. Dar mama cântărețului este cea mai afectată. Mai mult, ea nici nu poate merge la biserică sau la mănăstire, din cauza problemelor de sănătate, pentru  se ruga.

CITEȘTE ȘI: EX-NORA LUI SILE CĂMĂTARU, BOTEZ DE MEGA-LUX CU PEPE ȘI SALAM, PLĂTIT DE UN MILIONAR SPANIOL

„Mama lui Florin Salam suferă foarte mult pentru că nu merge la mănăstire să se roage pentru băiatul ei, ea este o femeie foarte credincioasă, dar am înțeles că nu poate să meargă pentru că nu se simte bine. E bătrână și are și ea probleme de sănătate. Îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin și familia încearcă să o protejeze, pentru că este bolnavă și ea. Femeia suferă enorm în această perioadă, pentru că nu îl aude la telefon pe Neluțu și știe că ceva nu este bine cu el. Oricum, a aflat că Nelu este la spital și i-a fost rău”, a dezvăluit o apropiată a familiei Stoian.

Fratele manelistului întâmpină problem la Spitalul Matei Balş

Familia lui Florin Salam este disperată. De câteva săptămâni încearcă să afle care este starea reală a lui Ion Stoian, fratele manelistului, după ce a fost internat în Spitalul Matei Balş din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus. Cumnata lui Florin Salam a făcut declaraţii şocante la România TV, exprimându-şi nemulţumirea vizavi de medicii spitalului, care refuză să îi ofere informaţii despre starea de sănătate a soţului ei.

NU RATA: FLORIN SALAM A AJUNS LA AUDIERI, ÎN CAZUL CLANULUI DUDUIANU! ARTISTUL A POVESTIT CUM ERA TERORIZAT DE FIII LUI CRISTOFOR ȘI PUS SĂ CÂNTE GRATIS PENTRU EI

„Mâine dimineaţă, la poarta spitalului, va veni un doctor să vorbească cu mine. Am încercat să pun nişte întrebări medicilor de acolo, dar nu am fost lăsată. Domnul purtător de cuvânt, care este psiholog, nu ştie foarte multe detalii. Durerea noastră este foarte mare, noi nu putem lua legătura cu el, nu îl putem vedea. Are o mamă, care este bolnavă, nu este deloc bine. Avem şi o fată de şaisprezece ani, care întreabă continuu de tatăl ei”, a declarat Aura Stoian, cumnata lui Florin Salam.