Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului: “Se aşează pe prispa…”

Publicat: 04/10/2019 | 14:20

Mama lui Răzvan Ciobanu a trăit experiențe paranormale după moartea designerului. Sfâșiată de durerea pierderii unicului copil, Elena Ciobanu a a împărtășit recent câteva dintre gândurile sale. Fiecare cuvânt îți dă fiori și îți aduce lacrimi în ochi… Vă reamintim că regretatul creator de modă a murit în urma unui accident rutier, produs în dimineața zilei de 29 aprilie în județul Constanța. 

Citește și: “Răzvan Ciobanu a fost executat.” Dezvăluire de ultimă oră, la 5 luni de la moartea creatorului de modă

Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului

Au trecut mai bine de cinci luni de la sfârșitul dramatic de care a avut parte Răzvan Ciobanu, dar suferința din sufletul mamei sale pare să se adâncească de la o zi la alta. Elena Ciobanu postează destul de des pe pagina de Facebook a pensiunii pe care o deține în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. De curând, ea a așternut câteva cuvinte înțelepte, pe care doar părinții care și-au îngropat copiii le pot înțelege în profunzimea lor…

“OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI” este mesajul extrem de emoționant transmis de mama regretatului designer.

Citește și: Au găsit imagini șocante pe hard disk-urile ridicate din casa lui Răzvan Ciobanu

“Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”/“Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu” reprezintă alte două postări sfâșietoare făcute de mama lui Răzvan Ciobanu.

Citește și...