Mama Luizei Melencu, declarații uluitoare la șapte luni de la dispariția fiicei sale: ”Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”

Autor:
Publicat: 10/11/2019 | 16:59
Mama Luizei Melencu, declarații uluitoare la șapte luni de la dispariția fiicei sale: ”Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”

Mama Luizei Melencu a făcut declarații uluitoare la șapte luni de la dispariția fiicei sale.

”Am speranță că Luiza trăiește. O să merg și eu în Italia. Traficată da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că a dat o palmă sau îmi pumn și a fost doborâtă. Se fac șapte luni de când a dispărut. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă erau vii, decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”, a declarat Monica Melencu pentru Observator.

Alexandru Cumpănaşu a afirmat că a primit nişte imagini de la o echipă de investigatori din Italia, în care ar apărea şi Luiza Melencu. După ce au fost făcute publice, mama Luizei a făcut un anunţ dureros în legătură cu fiica ei.

După ce a văzut o fotografie mai clară cu fata din imagini, mama a concluzionat: „Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părerea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas”. Bunicul fetei era însă convins că cea din imagini este nepoata sa.

Monica Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.