Mama Luizei Melencu, în șoc după întâlnirea cu Gheorghe Dincă. Mesajul cutremurător transmis de aceasta, cu ochii în lacrimi: „Îți știu suferința”

Publicat: 22/05/2020 | 15:03
Mama Luizei Melencu, în șoc după întâlnirea cu Gheorghe Dincă. Mesajul cutremurător transmis de aceasta, cu ochii în lacrimi: „Îți știu suferința”

Ies la iveală detalii cutremurătoare legate de crimele din Caracal, la aproape un an de când Gheorghe Dincă mărturisea în fața anchetatorilor că el se face vinovat de dispariția și moartea celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Mărturisirile lui Gheorghe Dincă au bulversat-o pe mama Luizei Melencu, astfel că femeia a postat pe contul său de Facebook un mesaj cutremurător, în care i se adresează fiicei sale.

VEZI ȘI – ANUNȚUL FĂCUT DE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU! A CONFIRMAT ZVONURILE: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA CARACAL! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MARE SECRET

Ieri, în fața instanței, Gheorghe Dincă a negat acuzațiile de omor care i s-au adus și a susținut că motivul pentru care a tot spus în acest timp că el este vinovat de moartea Luizei și a Alexandrei este acela că doi polițiști l-au obligat să spună aceste lucruri.

Mama Luizei Melencu, mesaj cutremurător pe Facebook, pentru fiica sa

„Scumpa mea Luiza, azi am stat fata in fata cu Dinca. Azi a rabufnit la final. A spus ca sub presiune a dat toate declaratiile in prezenta unui politist Barbu Daniel si Ciobanu. E clar ca aici sunt interese mari, iar celalalt, Risipiteanu, sustine si spune ca el nici nu o cunoaste pe Luiza. Azi acesta si-a sustinut nevinovatia inclusiv Dinca dar n-au fost lasati sa vorbeasca.

CITEȘTE ȘI – ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE O TÂNĂRĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN APROPIERE DE CARACAL. “ÎNCĂ O ALEXANDRA!” BĂRBATUL ÎNCEPE ÎNCĂ UN RĂZBOI CU POLIȚIA

Toate exceptiile facute de avocati au fost respinse. A ramas in pronuntare. Nu sunt probe suficiente si speram ca pe 3 iunie aceasta magistrata va decide soarta dosarului. Deci, Luiza traiesti! Dinca sustine ca nu a omorat copilul meu, cu speranta ca acest nemernic va spune ce a facut cu tine. Voi lupta pt tine si sper, voi spera mereu ca totusi vom afla. Lulu meu, e clar ca institutile statului sunt complice. Lulu, acolo unde esti iti stiu suferinta dar speranta noastra e ca va veni ziua cand te voi revedea iar. Nu-mi voi pierde speranta, copilul meu. Mami, te iubesc! Sunt supusa sa suport orice pt tine pt aflarea adevarului” a scris mama Luizei Melencu, pe Facebook.

Citește și...