Mama sa l-a dat de gol! Cum arăta Victor Slav în copilărie

Publicat: 14/09/2018 | 11:20

Mama lui Victor Slav va fi invitată în această seară în cadrul emisiunii fiului ei, ”Vulturii de noapte”, în care va vorbi despre perioada copilăriei prezentatorului, dar va devoala inclusiv poze de când acesta era copil. 

În această seară la emisiunea ”Vulturii de noapte”, pe care Victor Slav o moderează alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță la postul de televiziune Kanal D, este invitată și mama fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

Mama lui Victor Slav va face dezvăluiri despre cum era acesta în copilărie. Deși băiat, în copilărie Victor Slav era atras de păpuși. De asemenea, ea va prezenta inclusiv instantanee din perioada copilării lui.

Pe vremea aceea, păpușile Barbie nu apăruse în România. În altă ordine de idei, într-adevăr, în copilărie, Victor era atras de o păpușă a Cătălinei (n.r. sora lui), care era de culoare neagră’, scoate la iveală mama lui Victor Slav, potrivit wowbiz.ro.
Victor Slav este un cunoscut prezentator de televiziune de la noi. Acesta a format un cuplu alături de Bianca Drăgușanu, din relația lor rezultând o fetiță care se numește Sofia Natalia.

Citește și...