Mamă și fiică, bătute cu bestialitate, în miezul zilei! Martorii au fost șocați

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 11:56
Mamă și fiică, bătute cu bestialitate, în miezul zilei! Martorii au fost șocați

Scene șocante s-au petrecut în Hunedoara! O mamă și fiica ei au fost bătute cu bestialitate, în miezul zilei. Martorii au fost șocați!

O femeie, în vârstă de 45 de ani, și fiica acesteia, 19 ani, au ajuns de urgență la spital. Acestea au fost atacate, în plină stradă, de către un tânăr. Agresorul le-a lovit pe cele două cu pumnii și picioarele. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! CORINA CHIRIAC A ANUNŢAT MOTIVUL PENTRU CARE SE RETRAGE DIN TELEVIZIUNE: „M-AM EPUIZAT”)

„Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cele două femei care au precizat că în 27 mai, în jurul orei 22, au avut un conflict verbal cu un tânăr, iar acesta din urmă le-a lovit pe cele două cu pumnul în zona feţei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, citat de Adevărul.

Martorii au dezvăluit motivele pentru care tânărul a acționat atât de violent. În timp ce unii spun că totul ar fi început de la câinele pe care îl plimba una dintre femei şi care şi-ar fi făcut nevoile în zonă, alții susțin că între cei trei ar exista un conflict ai vechi.

Agresorul este anchetat penal pentru fapta sa. Cele două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.