Maneaua pe care ar asculta-o şi PIKACHU: „imnul“ Pokemon Go vine direct de la Timişoara: „Merg prin parcuri…“

Publicat: 26/07/2016 | 16:24

După ce jocul Pokemon Go a reuşit să acapareze toată planeta, devenind popular şi în România, iată că a apărut şi „imnul“ dedicat celei mai tari aplicaţii a momentului, iar melodia a venit direct de la Timişoara.

Concret, un manelist pe nume Costi de la Timişoara s-a gândit să dedice o melodie celui mai tare joc al momentului, iar fără să stea prea mult pe gânduri a făcut o manea, iar videoclipul a devenit popular pe reţelele sociale. Mai mult, manelistul pare să fi lucrat intens la partea de versuri, pentru că acestea combină atât personaje din jocul care a reuşit să acapareze toată planeta – cum ar fi Pikachu, cel mai cunoscut Pokemon, dar şi elemente din cultura românească. Aşa cum sunt micii sau şaorma, pe care manelistul Costi nu a uitat să le menţioneze.

Cu versuri precum „Merg prin parcuri să-l vâneze“, „Pokemonii cei mai tari sunt vânaţi de zici că-s bani“ sau „Nu mai vreau în lume nici gagici, nici şaorma şi nici micii“, Cristi de la Timişoara a reuşit să stârnească reacţii din partea internauţilor care, extrem de amuzaţi, au distribuit piesa pe reţelele sociale.

Citește și...