Mara Bănică, în doliu! A pierdut una dintre ființele pe care le iubea cel mai mult: „În casă, plângem toți!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 10:45

Mara Bănică este în doliu! Ea a anunțat, pe pagina ei de Facebook, că a pierdut o ființă pe care o iubea nespus. Este vorba despre cățelul familiei, Zorro, pe care toți cei din casă îl iubeau nespus. Patrupedul a fost tratat de toată lumea drept un membru veritabil al familiei, iar vestea că acesta a murit a lăsat-o în lacrimi pe jurnalistă.

Cățelul Marei Bănică a murit. Jurnalista este în doliu și susține că Dima, fiul ei, îl considera pe Zorro drept fratele lui, chiar dacă era un câine. În urmă cu câteva luni, cățelul s-a îmbolnăvit grav. Deși Mara Bănică a reușit să-i prelungească viața patrupedului, cu tratamente costisitoare și grele, organismul lui Zorro nu a rezistat. Iubitorii de animale din lista de prieteni a jurnalistei i-au simțit durerea.

„A făcut infract!”

„A murit Zorro. Avea 11 ani şi Dima îl considera fratele lui, deşi e câine. Am aflat că e grav bolnav în urmă cu câteva luni. Am reuşit să-i prelungim viaţa cu tratamente, ecografii, analize…Părea că şi-a revenit. Acum o jumătate de oră, însă, a făcut infarct fatal. În casă, plângem toţi. Cred că doar cei care au animale pot înţelege ce înseamnă asta. Dumnezeu să-l ierte”, a scris Mara Bănică.

 

Citește și...