Marea bombă a fost “detonată” după 12 ani! Adevărul despre despărțirea lui Dan Bordeianu de Adela Popescu

Autor: N.D.
Publicat: 30/08/2019 | 11:03

Au trecut 12 ani de când Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să meargă pe drumuri separate în viață, însă abia de curând s-a aflat un amănunt prețios despre despărțirea lor. Separarea de actor a marcat-o enorm pe prezentatoarea de la “Vorbește lumea”, care a intrat în depresie. Puțini sunt aceia care știu cine este bărbatul care a reușit să o facă pe Adela Popescu să lupte împotriva bolii secolului, așa cum este numită acum această maladie.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimb de replici de la o poză! “Hai, scumpeteo, că nu…”

“Bomba” a fost “detonată” după 12 ani! Adevărul despre despărțirea lui Dan Bordeianu de Adela Popescu

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut în 2004, pe când dădeau viață personajelor din prima telenovelă românească, “Numai iubirea”. Și, ușor-ușor, idila dintre personajele interpretate de ei a devenit realitate. Pe atunci ea avea 18 ani, el era cu 11 de ani mai mare. Din păcate, dragostea lor nu a durat mult… după doi ani de relație, respectiv în 2007, la scurt timp după logodna lor secretă, ei s-au despărțit.

Acest eșec sentimental a adus-o pe Adela Popescu în prăpastia depresiei, iar bărbatul care a reușit să o facă să iubească din nou este afaceristul Marius Kalmar, care era bun prieten cu Cristi Chivu. Pe vremea când formau un cuplu, ei erau foarte discreți și mergeau în destinații de lux în vacanțe. Mai mult, Marius Kalmar i-a făcut cadou o mașină scumpă actriței, care i-a dat-o înapoi atunci când s-au despărțit. Ei au pus punct relației după trei ani și jumătate. Cea care a luat decizia a fost frumoasa prezentatoare, pentru că afaceristul nu se mai implica la fel de mult în relație și se săturase să lupte singură pentru ca aceasta să funcționeze, relatează VIVA!.

Citește și: Adela Popescu, pusă la zid din cauza unui mesaj publicat pe Instagram! Ți se explică mură-n gură, și tot nu pricepi”

Ulterior, Adela Popescu și-a găsit sufletul pereche: Radu Vâlcan, care i-a devenit soț în 2015. Ei au doi băieți împreună, iar fiul cel mic a împlinit de curând o lună de când a venit pe lume. Aniversarea lui nu a fost una tocmai fericită, pentru că întreaga familie este bolnavă, iar prezentatorul TV a lansat un apel public, valabil pentru cunoscuți.

Citește și...