Margherita de la Clejani a șocat o țară întreagă: a luat pământ de pe 9 morminte să-și facă mască pentru față! FOTO

Publicat: 31/05/2020 | 09:45

Margherita de la Clejani a provocat scandalul momentului! Implicată într-un accident rutier, artista a fost depistată de polițiști cu consum de substanțe interzise. Apoi, s-a dezlănțuit la adresa jurnaliștilor cu o serie de jigniri și chiar agresiuni fizice. În urmă cu trei ani, Margherita șoca o întreagă țară, după ce a cules pământ de pe nouă morminte părăsite pentru a-și face mască de față.

Margherita de la Clejani este foc și pară de câteva zile, supărată fiind că presa a relatat, și încă o face, incidentul în care a fost implicat în trafic, dar mai ales faptul că ar fost la volan sub influența drogurilor. Chiar și mama ei, Viorica de la Clejani, a reacționat ”nefiresc” într-un moment în care nervii i-au cedat.

Margherita de la Clejani a luat pământ de pe 9 morminte. Și-a făcut mască de față

Margherita de la Clejani șoca o întreagă Românie în urmă cu trei ani, când a cules pământ din nouă cimitire părăsite pentru a-și face mască facială pentru un ten curat. S-a întâmplat în Grecia, când filma pentru o emisiune tv. “În ciuda fricii care-i dă fiori, Margherita pune pe primul loc frumusețea. Ea susține că măștile de față cu pământ din cimitir fac minuni și, pentru a intra în posesia lui, este gata de orice sacrificiu”, scria presa la acel moment uluitor.

CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI REGRETĂ TOTUL! VEDETA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ DUPĂ SCANDALUL CU DROGURILE. CE A DECLARAT ÎN PRESĂ?

“Convingerea că va scăpa de riduri cu o astfel de mască îi dă suficient curaj încât să ia cu mâna ei pământ de pe mormintele părăsite. Dar asta numai după ce se asigură că locurile de veci sunt cu adevărat abandonate”, s-a mai relatat despre aventura Margheritei, potrivit wowbiz.ro.

Chiar Margherita avea să dezvăluie demersal pe care-l făcea, pentru a nu se trezi cu vreun rid. ”Trebuie să iau și eu din cimitir pământ de la nouă morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de față, să nu mai am niciun rid. Acest pământ fermecat de la nouă morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinerețe fără bătrânețe”, a mărturisit Margherita de la Clejani.