Margherita de la Clejani, criză de nervi în direct: ”Mă apucă spumele acum!”

Publicat: 18/02/2019 | 22:00

Margherita de la Clejani a răbufnit în direct! Artista a cedat nervos în momentul în care încerca să oprească o mașină din stradă pentru a ajunge la destinația cerută de Gina Pistol, iar Iuliana Luciu îi spunea că se chinuiește în zadar. N-a durat mult, iar Margherita a făcut o criză de nervi în fața tuturor.

„Dacă vreau să întreb ceva, nu îmi zici tu, Iuliano. Lasă-mă dracu! Îmi bag… în tot. Mi-e rău, mi-e toate cele. Mă apucă spumele acum, nu mai fac nimic! Tot la autobuz am ajuns! Noi două nu ne potrivim, avem caractere diferite. Ocupă-te tu și caută tu. Ideile mele nu sunt bune pentru tine și ale tale nu sunt bune pentru mine. Am ajuns iar la autobuz! Mi-e rău!”, a răbufnit Marga.

Margherita de la Clejani, crizaă de nervi în direct

Prima misiune a celui de-al doilea sezon este una a răbdării și a atenției la detalii, dar și una care va dezvălui o parte din cultura unui popor aparte. Vedetele vor fi nevoite să finiseze o statueta a Zeului Ganesha, supranumit și Zeul Elefant, al cărui cult cunoaște o importanță deosebită în confesiunea Hindu.

Mai mult decât atât, concurenții vor avea de împletit și o ghirlandă după un model specific celor care sunt aduse ofrandă mult iubitei zeități. În aparență simplă, această probă minuțioasă va testa cât de unite sunt echipele și cât de bine își pot împărți sarcinile eficient, ținând cont de faptul că se află într-un concurs în care orice minut contează

 

Citește și...