Maria Ciobanu are probleme grave de sanatate! Ce a patit interpreta in Statele Unite: „Sa nu uitam ca are 77 de ani”

Publicat: 24/01/2014 | 20:02

Maria Ciobanu are probleme mari de sanatate. Din acest motiv, cantareata de muzica populara nu va fi prezenta la festivalul "Ion Dolanescu" care va avea loc in acest weekend.

Desi isi cumparase bilet de avion si isi dorea foarte mult sa vina la festivalul ce poarta numele regretatului ei fost sot, Maria Ciobanu e nevoita sa stea in America.

„Din păcate, motive de sănătate o împiedică să vină. Avea biletul de avion cumpărat, totul este perfect, alaltăieri am vorbit cu dumneaei la telefon şi mi-a spus: mamă dragă, eu sper din toată inima, doresc să fiu alături de copiii mei, de Ionuţ, de Leontina, dar îmi doresc să fiu alături de acest eveniment, dar motive de sănătate…şi e de înţeles, ştim cu toţii că doamna împlineşte anul acesta 77 de ani. Noi o preţuim atât de mult, nu vrem să i se întâmple ceva. Preferăm să o ştim în siguranţă”, a spus Elise Stan, preşedintele juriului festivalului.

Va fi prezenta doar in imagini de arhiva

Organizatorii au gasit totusi o solutie pentru ca interpreta sa fie vazuta la festival. „Va fi prezentă (Maria Ciobanu, n.r.) la festival, prin imaginile pe acre le-am adus din arhiva Televiziunii Române. Am adunat câteva astfel de imagini pentru că Maria Ciobanu a fost femeia pe care Ion Dolănescu a iubit-o cel mai mult. De fapt doar pe ea a iubit-o. Ăsta este adevărul. Tocmai de aceea, după despărţirea lor, Ion Dolănescu nu s-a mai recăsătorit. A cântat-o în foarte multe cântece, a fost o iubire ca cele din telenovele. Sperăm ca la ediţia de anul viitor totul să fie bine şi să vină. Vă închipuiţi, e un drum lung din Los Angeles până în România”, a mai precizat presedintele juriului.

Citeste si: Mostenirea lui Ion Dolanescu, lasata in paragina! Ce se intampla acum la „palatul” de peste 2 milioane de euro!

La festival vor canta nume mari ale muzicii, precum: Irina Loghin, Ileana Constantinescu, Tiberiu Ceia, Gheorghe Palcu, Arsenie Botnaru, Nelu Vlad, Nicolae şI Constantin Dolănescu, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, cu participarea extraordinară a sopranei Leontina Văduva (fiica Mariei Ciobanu) şi a tenorului Florin Georgescu.

 

C.V.

Citește și...