Maria Constantin se gândea la divorţ încă de anul trecut! Declaraţii halucinante ale artistei: ”Decât o relaţie ca un calvar, mai bine singură!”

Maria Constantin se gândea la divorţ încă de anul trecut. Artista a vorbit cu sinceritate despre a trăi în singurătate, mărturisind că nu crede într-o căsnicie până la finalul vieţii.

Maria Constantin şi Marcel Toader au ajuns acum la despărţire, însă se pare că artista se gândea la divorţ încă de anul trecut.

Vedeta mărturisea în cadrul unui interviu că deşi în prezent are o căsnicie fericită, nu poate vorbi despre viitor pentru că oamenii se schimbă. Maria Constantin a plusat şi a mărturisit că mai bine preferă o viaţă singură, decât să trăiască într-o relaţie ca un calvar.

”Vorba până când moartea ne va despărţi nu prea mai e valabilă în zilele noastre. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericită, sunt liniştită, sunt bine, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Mi-aş dori ca această căsnicie să dureze la nesfârşit, dar oamenii se mai schimbă, nu se ştie niciodată. Femeile căsătorite ar trebui să se gândească mai întâi la ele. Şi la persoana de lângă ele, dar dacă sunt nefericite, e mai bine un divorţ. Decât să trăieşti într-o relaţie ca un calvar, mai bine aş trăi singură. Pentru mine, o viaţă singură nu este o viaţă grea.", a spus Maria Constantin pentru videoblogulmireselor.ro

Citeste despre:maria constantin, maria constantin divort, maria constantin declaratii divort


Share On Facebook