Maria Ghiorghiu a avut dreptate! Clarvăzătoarea a prezis că Mihai Tudose îşi va da demisia! Ce va urma

Publicat: 16/01/2018 | 14:11

Clarvăzătoarea  Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.

„În această dimineaţă, m-a trezit un glas care spunea ceva despre PREMIER, dar şi despre o posibilă viitoare GREVĂ GENERALĂ. Iata ce spunea glasul:

„Nu ne interesează cine va fi Prim -Ministru! Lasă acest aspect! Ci trebuie sa iesim in stradă! Trebuie să ne pregatim de GREVA GENERALA!”

Dragii mei, după cum vedem cu toţii,este mare agitaţie în Guvernul actual. Ce va fi , eu nu ştiu la modul cel mai concret. Profesorii fac Grevă; este adevarat ca încă nu e generală. După cum reiese de MESAJ, se pare că pâna la urmă se va ajunge la GREVA GENERALA. Sa nădăjduim totusi, că Profesorii nu vor incurca elevii care dau BACUL si sa nu poata merge la Facultatile dorite. Cu dragoste, Maria”, a scris pe blogul ei în urmă cu câteva luni.

În această dimineaţă, Maria Ghirghiu a scris, din nou, pe blogul personal, atenţionându-şi fanii că a avut dreptate: „S-a adeverit! Premierul a fost schimbat! Scriam înca din luna Iunie 2017 un articol ,cu titlul din linkul de mai jos: Premierul va fi schimbat Si iata dragilor ca după o jumatate de an, PREMIERUL  a demisionat si conform articolului meu, a fost schimbat. Urmeaza sa asistam si la celelalte Evenimente oranduite de Sus. Pas cu pas, în timp,fie ca vrem sau nu vrem, toate se vor adeveri !

Sigur că la un moment dat va urma GUVERNUL  GVL,asa cum mi s-a grait:Sa nu va indoiti niciodata fratilor, de toate cate veti citi pe acest Blog al Lui Dumnzeu, căci toate se vor implini asa precum mi s-a grait cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant”, a scris Maria Ghiorghiu.
 
Citește și...