Maria Ghiorghiu anunță un cutremur puternic: ”Peretele din față cade, se prăbușește din temelii…”

Publicat: 09/08/2019 | 11:15
Maria Ghiorghiu anunță un cutremur puternic: ”Peretele din față cade, se prăbușește din temelii…”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său că a avut o altă viziune înfricoșătoare care anunță un mare cutremur. Și totul s-a întâmplat chiar în timp ce scria pe blogul personal, a mărturisit ea.

Nu este pentru prima oară când Maria Ghiorghiu are astfel de viziuni, chiar dacă există și păreri critice referitoare la ele. În timp ce unii dintre cititori urmăresc cu mare atenție tot ceea ce postează celebra prezicătoare pe blogul personal, există și multe voci care afirmă că astfel de mesaje nu ar trebui luate în considerare.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd înspre Sud -Vest o casă cu pereți văruiți în bleu sau alb, o casă bătrânească părea la prima vedere.
Brusc,un perete al acestei case, posibil peretele din fată, cade pe spate, se prăbușește din temelii.
Dintr-o singură mișcare,întreg peretele se dărama.
Prieteni dragi, cred că vom auzi de grave alunecări de teren sau posibil de vreun Cutremur mai violent, deși nu vedeam că s-ar putea clătina pămantul.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, ca să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, și să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără de voie.
Să mulțumim în fiecare clipă PREA SFINTEI TREIMI și MAICII LUMINII, pentru că suntem sănătoși, putem să ne bucurăm de cei dragi, putem să facem lucruri și fapte bune care ne aduc mântuirea Sufletului nostru” 
a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Citește și...