Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare despre al treilea Război Mondial: ”Să nu izbucnească de aici”

Publicat: 10/07/2019 | 20:30

Maria Ghiroghiu a făcut, din nou, o previziune cutremurătoare. După ce a prezis incendiul de la Versailles și moartea polițistului din Timiș, clarvăzătoarea vorbește despre al treilea Război Mondial.

”10 Iulie 2019,ora 17,08 ! Dragii mei,

În aceasta după amiaza, deși eram cu ochii pe monitor și scriam pe Blog, aud multe glsuri care strigau așa: „Veniți să ne închinăm lui ERDOGAN! Veniți să ne închinăm Împaratului Erdogan.” Dragii mei, auzeam multe glasuri care strigau la unison, așa că în citatul de mai sus. Oamenii țipau cât îi țineau rărunchii, ca să se faca auziți. Unii strigau „Veniți să ne închinăm lui ERDOGAN!”,iar alții strigau și mai tare așa: „Veniți să ne închinăm Împaratului Erdogan!

În strigările lor, ERDOGAN devenea Împărat, iar lumea trebuia să i se închine. Dragii mei, cu siguranță vom auzi de mari tulburări în TURCIA, în timp ce poporul va ieși în stradă și va fi împărțit în contra ERDOGAN și pro ERDOGAN. Doamne ferește să nu izbucnească de aici și Războiul. Să ne rugam la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere cu milă și cu iubirea Sa de oameni”, a scris Maria Ghiorghiu.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...