Maria Ghiorghiu, previziune despre Gheorghe Dincă: ”Monstrul trebuie păzit bine! Posibil să moară”

Autor: A.N.
Publicat: 14/08/2019 | 23:20

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune incredibilă despre Gheorghe Dincă. Totodată, clarvăzătoarea trage un semnal de alarmă și spune că monstrul din Caracal trebuie păzit extrem de bine pentru a nu face vreun gest necugetat.

„Monstrul Gheorghe Dincă trebuie păzit bine. Posibil să moară! În această dimineață, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Pe pat, cu mâinile pe piept stă întins nimeni altul decât acest individ din Caracal care a făcut atât de mult rău mai multor persoane. Era Gheorghe Dincă, îmbrăcat într-un tricou (sau cămașă) pe fond alb și cu dungi galbene la orizontală imprimate. Acest individ nu mai respira; părea că este mort, mai ales că avea și mâinile încrucișate pe piept și fața lividă cu ochii închiși” , a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...