Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare despre caniculă: “Vom trăi zile cumplite în care…”

Publicat: 03/07/2019 | 09:35
Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare despre caniculă: “Vom trăi zile cumplite în care…”

Maria Ghiorghiu a făcut o profeție înfiorătoare despre canicula care s-a instalat nu doar în România, ci și în numeroase state de pe întreag mapamondul. Premoniția cunoscutei clarvăzătoare vine la scurt timp de la producerea fenomenului alarmant din Groenlanda. Vă reamintim că la mijlocul lunii trecute, peste 40% dintre gheţarii celei mai mari insule din lume au înregistrat o topire într-o singură zi.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare pentru români: “Iarna cumplită care va veni în mijlocul verii”

Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare despre caniculă

Vara aceasta se va înregistra o secetă cum nu s-a mai întâlnit de sute de ani, a avertizat Maria Ghiroghiu într-o postare făcută recent pe blogul său personal. Potrivit clarvăzătoarei, locuitorii din mai multe regiuni vor avea de suferit pentru că pământul se va usca atât de tare, încât nimic nu va rodi. Ea a subliniat că, deși se vor produce inundații în unele zone din țara noastră, dar și peste hotare, vara se anunță a fi una foarte secetoasă.

“În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată spre Apus, cum Pămantul era tare crăpat și fără niciun fir de iarbă pe el. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi și chiar trăi astfel de zile cumplite în care nimic nu va rodi pe câmp. Chiar dacă acum, pe alocuri sunt inundații grave, în cea mai mare parte, seceta va fi la ea acasă. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, păcatosii, și să ne dea ploaie la timp și numai cât să se sature pămantul. Așa să ne ajute PREA SFÂNTA TREIME și MAICA DOMNULUI, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Avertismentul clarvăzătoarei vine la două săptămâni după ce peste 2 miliarde de tone de gheață s-au topit într-o zi. Meteorologii au afirmat că fenomenul din Groenlanda este neobişnuit pentru prima lună de vară, pentru că sezonul de topire a gheţii are loc în perioada iunie-august, vârful fiind luna aceasta. Specialiștii au spus că această topire nu este un semn bun şi ar putea indica faptul că anul 2019 va stabili noi recorduri în privinţa cantităţii de gheaţă pe care Groenlanda o va pierde, relatează digi24.ro.

Citește și...