Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă operație. Cum se simte mezzosoprana

Publicat: 14/09/2020 | 11:15
Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă operație. Cum se simte mezzosoprana

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași care a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut pe scări, în locuința sa, a fost operate pentru a doua oară. Care este starea de sănătate a artistei?

CITEȘTE ȘI: INFORMAȚII REVOLTĂTOARE ÎN CAZUL MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOARĂ! CE DECIZIE AU LUAT ANCHETATORII + NOI AMĂNUNTE DESPRE STAREA EI DE SĂNĂTATE

Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în urma accidentului petrecut în urmă cu mai multe luni, în propria casă. Medicii sunt mulțumiți de evoluția mezzosopranei, însă ancheta din cazul ei nu avansează deloc, scrie spynews.ro.

Maria Macsim Nicoară, externată acum două luni

Maria Macsim Nicoară se află de mai bine de două luni acasă, în grija familiei, după ce medicii au decis externarea ei, la cererea apropiaților artistei. Specialiștii susțin că starea mezzosopranei este una bună, făcând progrese considerabile în ultia perioadă în ceea ce privește recuperarea sa, mai ales după ultima intervenție chirurgicală care a avut loc săptămâna trecută.

Operația la care mezzosoprana a fost supusă i-a făcut pe medici să devină din ce în ce mai mulțumiți de starea de sănătate a cântăreței, rezultatele fiind unele promițătoare, în comparație cu lunile trecute.

NU RATA: VEȘTI BUNE ÎN CAZUL MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOARĂ! ARTISTA VA FI EXTERNATĂ. A ÎNCEPUT SĂ ÎȘI RECAPETE MOBILITATE: CLIPEȘTE ȘI ÎȘI MIȘCĂ MEMBRELE

În privința anchetei privind cauzele producerii accidentului din casă, aceasta stagnează. La dosar nu a mai fost adăugat nimic nou. Accidentul Mariei Macsim Nicoară rămâne, deocamdată, un mister. Unele voci susțin și acum că vinovat ar fi soțul artistei, însă bărbatul dezminte acuzațiile.