Informații revoltătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Ce decizie au luat anchetatorii + noi amănunte despre starea ei de sănătate

Publicat: 11/09/2020 | 16:45
Informații revoltătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Ce decizie au luat anchetatorii + noi amănunte despre starea ei de sănătate

Au fost făcute publice informații revoltătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. În rândurile de mai jos, vă dezvăluim ce decizie au luat anchetatorii la mai bine de patru luni de când solista de Opera Națională Română din Iași a ajuns în stare critică la spital după ce ar fi căzut pe scări. În plus, avem și date privind evoluția sa după intervențiile chirurgicale suferite.

Citește și: Presupusa amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un coșmar: “Nu am avut…”

Informații revoltătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

În vârstă de 52 de ani, Maria Macsim Nicoară a trecut zilele trecute printr-o nouă operație și surse din anturajul familiei sale au declarat că ea nu s-a întors niciodată în casa din Aroneanu după incidentul înfiorător, petrecut la începutul lunii mai, relateză jurnaliștii de la bzi.ro. Practic, prin mărturiile lor, aceștia au dezmințit zvonurile potrivit cărora mezzosporana s-ar fi întors în vila pe care o deține împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară. Mai mult, nu este deloc adevărat că ea a stat de vorbă cu anchetatorii care încearcă să afle ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică.

Apropiații vedetei au mai spus că, timp de două luni, din momentul în care ea a fost externată și până zilele trecute când a ajuns din nou în spital, a fost îngrijită de familia sa. Aceleași surse au mai povestit că pianistul Codrin Nicoară nu și-a vizitat soția, nu a luat legătura cu familia ei, ci, se pare că, ar fi cerut ceva informații despre Maria Macsim Nicoară prin intermediul avocatului, conform sursei citată mai sus.

Nu rata: Un alt progres în recuperare. Maria Macsim Nicoară se emoţionează când aude ariile din operele ei preferate

În prezent, solista Operei Naționale Române din Iași se află în perioada de recuperare, despre care medicii spun că nu va fi una ușoară, dar sunt optimiști. Fiind contactați, procurorii care se ocupă de cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au spus că ancheta este în desfășurare; au fost ridicate mai multe probe și au fost audiate zeci de persoane. În continuare, oamenii legii iau în calcul două variante: fie artista a suferit un accident nefericit, fie a fost împinsă pe treptele scării interioare – aflați filmul tragediei în care soțul a târât-o prin locuință și abandonat-o plină de sânge într-un pat + a agonizat 8 ore până când soacra ei a chemat ambulanța.

Descoperă și: Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit. Știa de amantă”. Ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei

Secretul rușinos al pianistului Codrin Nicoară! “Maria ştia să-şi acopere casa”

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu și a fost exmatriculat de la doctorat de la UAGE, unde însă este profesor asociat. Eșecul l-ar fi marcat, cred unii dintre apropiații lui. Iar la Conservator, artistul este plătit cu ora.

“De şapte ani, s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani, a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul… Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria”a afirmat o altă prietenă apropiată a Mariei Macsim Nicoară, care și-a dorit și ea a vrut să-şi păstreze anonimatul.