Presupusa amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un coșmar: „Nu am avut…”

Publicat: 06/07/2020 | 19:23
Presupusa amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un coșmar: „Nu am avut…”

Imediat după accindetul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară presa din Iași a scris că soțul acesteia, Codrin Constantin Nicoară ar fi avut o amantă care ar fi rămasă însărcinată. De când a avut loc tragedia, vânzătoarea trăiește un adevărat coșmar.

Patronul magazinului unde lucra a dat-o afară de la muncă, la presiunile localinicilor din zonă, scrie Bzi.ro. Femeia a dat și o serie de declarații.

Citește și: Zece ani de la moartea Mădălinei Manole. Scrisoarea care a emoționat tot internetul: „Nu pot să mă despart de tine!”

„Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nici o treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea”, a declarat femeia.

Alungată și de soț

Mai mult, femeia este foarte afectată de vorbele rele ale oamenilor. După ce zvonurile au început să circule prin localitate, și soțul ei a dat-o afară din casă. Femeia este căsătorită cu un bărbat din aceeași localitate și au împreună doi copii.

Maria Macsim Nicoară a ajuns în comă pe 9 mai, după ce a căzut pe scări în locuință, și-a revenit după două săptămâni, însă este în continuare în stare gravă. Mezzosroprana se află în spital, unde face recuperare, iar progresele, spun medicii sunt extrem de mici. Femeia nu reușește să comunice, abia se mișcă și a reușit să-și mențină fixă privirea doar câteva secunde.

Nu rata: Imagine rară cu Irina Rimes în costum de baie. Modul inedit în care a fost imortalizată. FOTO

Maria Macsim Nicioară avea probleme în căsnicie

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția.

Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări. Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent. Referitor la acest caz, procuroii și polițiștii din Iași fac cercetări într-un dosar deschis in rem pentru tentativă de omor. Maria Macsim Nicioară lucrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.