Maria Păuna confirmă despărţirea de Adrian Cristea: ”Nu a fost nimic atât de intens”

Publicat: 13/06/2017 | 11:49
Maria Păuna confirmă despărţirea de Adrian Cristea: ”Nu a fost nimic atât de intens”

Maria Păuna a confirmat despărţirea de Adrian Cristea. Blonda a dezvăluit motivele care au făcut-o să ia decizia de a pune capăt poveştii de dragoste cu ”Prinţul”.

Maria Păuna şi Adrian Cristea şi-au spus ”ADIO”, chiar dacă se pregăteau de nuntă. ”Prinţesa sprâncenelor” a confirmat faptul că povestea lor de amor a luat sfârşit, subliniind că nu a fost o relaţie chiar atât de intensă. Blonda a dezvăluit că a decis să pună punct relaţiei după ce ”Prinţul” i-a cerut să-i acorde mai multă atenţie şi timp, iar ea nu poate face asta.

”Cu iubitul trebuia să mă mărit, să-mi fac naş, nu am iubit. Nu şi nici nu a fost nimic atât de intens, atât de…nu ştiu cum să mă exprim. Din păcate, eu sunt toată ziua în studio. Munca este pentru mine non-stop. Dacă reuşeşti să îţi faci timp, o relaţie asta presupune. Perioada asta pentru mine este groaznică, cruntă. Asta este important pentru mine, admiterea fiului meu. M-a rugat apoi să fiu atentă la el, să fiu concentrată pe el şi şcoala”, a spus Maria Păuna.

Citește și...