Mariah Carey, ipostază incendiară la 48 de ani! Cum arată artista în lenjerie intimă

Publicat: 14/09/2018 | 20:30

Are aproape 50 de ani, dar arată extrem de bine! Mariah Carey a ajuns la silueta dorită și nu ezită să-și arate formele de invidiat cu orice ocazie pe care o are. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Pe 13 septembrie, Mariah Carey a lansat un nou videoclip pentru cea mai recentă piesă a ei ”GTFO” și a reușit să-și pună fanii pe jar. Îndrăgita cântăreață arată demențial în clip și n-o spunem doar noi ci toți admiratorii ei de pe mapamond. Mariah Carey apare îmbrăcată în lenjerie intimă, neagră, în timp ce se delectează cu un pahar de vin roșu. Ei bine, ținuta îi scoate în evidență bustul generos, talia subțire și picioarele de gazelă pentru care artista a făcut multe sacrificii. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Mariah Carey, în cel mai nou videoclip lansat

Mariah Carey și-a operat stomacul

Ani buni a fost criticată din cauza kilogramelor în plus, dar iată că acum… Mariah Carey arată ca un fotomodel! Mariah Carey a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului pentru a avea o siluetă ca la carte. Un trup de zeiță, ce-i drept, nu se obține atât de ușor. Acum, artista este împlinită cu adevărat: are doi copii, o carieră înfloritoare, un iubit care o sprijină necondiționat și… silueta pe care o avea la începutul carierei muzicale. Ce-și poate dori mai mult? (CITEȘTE ȘI: MARIAH CAREY, O MAMĂ FERICITĂ! CE MARI S-AU FĂCUT GEMENII ARTISTEI)