Marian Iordache, fost primar al Medgidiei, a murit înecat cu o bucată de pepene

Publicat: 14/09/2020 | 07:37
Marian Iordache, fost primar al Medgidiei, a murit înecat cu o bucată de pepene

Fostul primar al municipiului Medgidia, Marian Iordache, a murit. Politicianul s-ar fi înecat cu o bucată de pepene. Soția lui a încercat să-l salveze până la venirea cadrelor medicale anunțate prin apel la 112.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN MAREA BRITANIE! UN CUNOSCUT DESIGNER A MURIT

Marian Iordache, consilier județean din partea Partidului Național Liberal și fost primar al Medgidiei în două mandate, a murit duminică seara, scrie CTNews.ro, citat  de digi24.ro. Politicianul se pare că s-a înecat cu o bucată de pepene. Iordache, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe data de 13 septembrie în locuința sa. Soția sa a încercat să-l ajute, la fel și unii dintre vecinii, dar nu a putut fi salvat.

Marian Iordache, fost primar al Medgidiei, a murit înecat cu o bucată de pepene

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că duminică seara a fost primit un apel la 112 care anunţa că un bărbat din Medgidia s-a înecat cu mâncare. Operatoarea care a preluat apelul a sfătuit familia să-i facă bărbatului manevra Heimlich, care se aplică în astfel de cazuri, şi a trimis un echipaj la adresa respectivă. În momentul când au ajuns cadrele medicale la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator.

Acestea au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, el a fost declarat decedat.

Marian Iordache era consilier județean din 2016 din partea PNL. De asemenea, în ultimii patru ani a fost consilier al primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță. Iordache a fost primar al municipiului Medgidia tot din partea PNL între 2008-2016. El era şi pe lista de consilieri judeţeni a PNL la alegerile din 27 septembrie.