Marina Almășan, cea de unsprezecea carte – ”Aventuri în Țara Trolilor (Jurnal de călătorie în Norvegia)”

Publicat: 31/10/2019 | 15:49

Marina Almășan a pregătit cititorilor și fanilor săi încă o mare surpriză. Își va lansa, la începutul lunii noiembrie, cea de-a unsprezecea carte – ”Aventuri în Țara Trolilor”. 

Este vorba despre un Jurnal de călătorie în Norvegia – „Aventuri în Țara Trolilor”, realizat cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe, al Ambasadei României la Oslo și al Ambasadei Norvegiei la București. În primăvara acestui an, Marina Almășan a avut parte de o experiență inedită, declarând că a fost pur și simplu ”fascinată” de tot ce a văzut și a trăit în Norvegia.

Cea de-a unsprezecea carte a Marinei Almășan

Lansarea cărții va avea loc la Institutul Cultural Român

Lansarea cărții ”Aventuri în Țara Trolilor (Jurnal de călătorie în Norvegia)” va avea loc pe data de 7 noiembrie, la Institutul Cultural Român, ora 16:00.

Unul dintre oaspeții de marcă prezenți la eveniment va fi celebrul tenor de origine română Gabriel Bîrjovanu de la Opera din Oslo. Marina Almășan i-a dedicat tenorului un întreg capitol în această carte, iar Gabriel Bîrjovanu îi va delecta pe toți cei prezenți cu vocea sa inconfundabilă.

Marina Almășan, alături de celebrul tenor Gabriel Bîrjovanu de la Opera din Oslo

Un alt capitol incitant al cărții ”Aventuri în Țara Trolilor (Jurnal de călătorie în Norvegia)” este cel dedicat ”vestitului Parc Vigeland, cel mai  erotic parc din lume”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Aventurile Marinei Almășan în Norvegia

De altfel, Marina Almășan a trăit experiențe de neuitat” în Țara Trolilor”: a mâncat, pentru prima dată în viață, carne de balenă și a asistat – alături de Regele Norvegiei! – la cea mai spectaculoasă paradă a copiilor, cu ocazia Zilei Nationale. Mai mult, vedeta și-a făcut o poză cu celebra lucrare „Scream” a lui Edvard Munch.

Dar asta nu este totul. Marina Almășan a servit un cocktail într-un bar de gheață, așezată chiar la o masă de gheață, sub o lampă de gheață, într-un jilț de gheață și îmbrăcată, bineînțeles, ca… pentru Polul Nord!

Marina Almășan a servit un cocktail într-un bar de gheață
Citește și...