Marinela Chelaru trece, din nou, prin momente grele. ”Se teme să nu moară!”

Publicat: 29/05/2020 | 08:31

Clipe grele au fost pentru Marinela Chelaru, în urmă cu doi ani, atunci când a suferit un infarct. Medicii au salvat-o, dar viața nu mai este ca înainte. A trebuit să slăbească, și a făcut-o, dar nu a dat jos toate kilogramele care îi pun viața în pericol. Marinela Chelaru este la un pas de moarte dacă nu-și ia măsurile de precauție, după vestea pe care medicii i-au dat-o.

CITEȘTE ȘI: TEATRU ONLINE ÎN PREMIERĂ. GÂNDUL.RO ȘI COMPANIA TEATRALĂ ”VOUĂ” VĂ INVITĂ SĂ VIZIONAȚI COMEDIA ”STĂPÂNUL CIOLANULUI”

Astfel, cei care au consultat-o i-au transmis, clar, că ori slăbește ori riscă să treacă printr-un nou infarct, care i-ar putea fi fatal. Artista în vârstă de 58 de ani, care face parte din grupul Vouă, a avut momentul de cumpănă în urmă cu doi ani și doar printr-o minune experimentații medici au reușit să o mențină în viață. Cu atât mai mult cu cât avea și edem pulmonar, scrie playtech.ro.

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, a dezvăluit Marilena Chelaru, după operație.

Știrea falsă care a cutremurat showbiz-ul: Marinela Chelaru a murit!

Asta a fost știrea care a adus numai lacrimi în lumea showbiz-ului. Iar atunci fanii ei și-au exprimat regretele, pe rețelele de socializare. Marinela Chelaru avea să intre în live, într-o emisiune, unde a ”spulberat” cutremurătoarea veste.

NU RATA: PREMIERĂ ABSOLUTĂ. GÂNDUL.RO ȘI ”COMPANIA TEATRALĂ VOUĂ” VĂ INVITĂ SĂ VIZIONAȚI ONLINE SPUMOASA COMEDIE ”STĂPÂNUL CIOLANULUI”

Acum, în timpul pandemiei de coronavirus, Marinela a fost nevoită să stea în casă, condiții în care a mai pus câteva kilograme. “Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au precizat apropiați ai artistei.