Mario Camora, căpitanul liderului CFR Cluj, a aranjat vitrina clubului pentru a face loc încă unui trofeu: „Vrem să intrăm în istorie cu al doilea titlu câștigat consecutiv!”

Publicat: 10/05/2019 | 19:41

CFR Cluj are nevoie de un punct în disputa cu Craiova, programată duminică, de la ora 21.00, pentru a deveni campioană în acest sezon. Ardelenii își asigură fanii că vor face totul pentru a se bucura, la finalul jocului cu oltenii, de un nou titlu, al doilea consecutiv pentru echipa din Gruia.

Căpitanul Mario Camora a dat semnalul de luptă și și-a îndemnat coechipierii să fie sută la sută concentrați la disputa de duminică, pentru ca apoi să aibă motive de petrecere.

AICI, INTERVIU MARIO CAMORA

„Echipa merită să câștige titlul, mai avem finala de duminică, pe care sperăm să o rezolvăm. Ne dorim un stadion plin, vom face totul să câștigăm meciul, să fim campioni, să ne bucurăm împreună cu suporterii. Trebuie să fim modești, să fim cu picioarele pe pământ că nu s-a câștigat nimic încă”, a precizat Mario Camora, căpitanul ardelenilor.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ANTRENAMENT

Camora știe că un nou titlu pentru CFR ar reprezenta o bornă unică și a făcut o incursiune în amintirile pe care le are de la precedentele două campionate câștigate.

„Sunt emoții, sper ca de duminică să mai avem încă un trofeu, să mai adăugăm încă o vitrină dacă este cazul și nu mai e loc. Ne dorim să intrăm în istoria clubului, că nu s-a câștigat niciodată doi ani la rând titlul. Ne stă bine în galben, prefer să fie pe mine tricoul de campion, decât să-i văd pe alții cum se bucură de el. Vreau medalia de aur la gât, vreau să facem istorie pentru club”, Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Citește și...