Mario Fresh a intrat în gura colegilor de la Exatlon! ”Eu cred că e singurul care are…”

Publicat: 14/01/2019 | 10:33

”Ginerele” Andreei Esca a intrat în curs pentru a pune mâna pe premiul cel mare de Extalon, sezonul 3. Mario Fresh a reușit să se facă deja plăcut printre colegii săi. 

Mario Fresh, cunoscut publicului mai ales datorită poveștii de iubire pe care o trăiește cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro pus în joc la Exatlon.

În ediţia de duminică, Războinicii şi-au exprimat gândurile în ceea ce-l priveşte pe Faimosus. Echipa albastră şi-a format o impresie faţă de artist şi i-au spus-o în față. ”Acolo, Mario, nu ştiu, din punctul meu de vedere este cel mai bun caracter”, a spus Iulian Angelescu. ‘

Da, nu, adică chiar a fost… ne-a felicitat! Ne-a felicitat şi pe fiecare în parte, mereu la start ‘bafta’, tot. Frumos din partea lui. Eu cred că e singurul care are… Care are caracter! Toţi au caracter…”, au spus Razboinicii în cadrul emisiunii. În sezonul al treilea de la Exatlon, echipa Faimoșilor este formată din campioni care și-au dovedit valoarea incontestabilă în competiții naționale, europene, mondiale, dar și pasionați de sport, în general.

Andreea Arsine, AMI, Mario Fresh, Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu. Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Cătălina Șeicaru și Ion Surdu formează echipa faimoșilor.

Citește și...